Utolso mensim 2napig tartott utana rozsaszin halvany pecsételés 2 napig. Elso 3 tesztem pozitiv. 4. tesztem keze halvanyodni :/ (PRIMA terhessegi teszt) Vélemények csajok? :/ Derékfájás, tompa hasfájdalom..ezeken kívűl semmi más.
*és holnapután is. Sajnos mást nem tudsz tenni.
Sajnos nekem is volt ilyen, kémiai terhesség lett sajnos.
Készülj lelkilegben, hogy ez sajnos lehet kémiai.
Szerintem is kémiai. Alapból a vérzés soha nem jó a halványodó teszt meg pláne.
A kémiai annyit jelent, hogy nem sikerült megtapadnia. Alapból beteg lett volna, vagy nálad van gond.
Nagyon sok kémiai terhességen esik át mindenki, de aki épp nem akar gyereket az nem tesztel minden fura alkalommal így nem is tud róla. Pláne, mivel azon kívül, hogy késik a mensi kicsit vagy furább, más panaszt nem okoz.
Gyakoribb, mint hinné az ember. Aki gyermeket szeretne az már kimaradt mensinél pozit tesztel majd pár nap késés és jön a vérzés meg a halványodó tesztek. Ez a tipikus kémiai.
Alapesetben főleg a 10-tesztnek 4 nap után látványosan erősebbnek kell lennie, mint a 4 nappal korábbinak. Ha ez nem így van, akkor nem fejlődik jól. Szóval kb így csinálj még egy tesztet, ugyan olyat, mint elsőre. Ha nem lesz erősebb, akkor ez ennyi volt, kémiai.
Érdemes ilyenkor csinálni egy hét múlva még egy tesztet, hogy negatív legyen a teszt.
Doki sajnos semmit sem látna.
Ha pozitív a teszt, akkor mostantól 2-3 hét múlva menj orvoshoz, előtte felesleges.
Ha negatív lesz, akkor sajnos kémiai. Indul a következő ciklus, új esély, ne keseredj el.
Minden második nőnek van kémiaija, akár több is, csak nem tud róla, mert nem tesztel. Hidd el, teljesen normális. Tudom, rossz érzés, nekem is volt, több is. De ha negatív, akkor kémiai, indul a következő ciklus, abban van esély terhességre megint.
Ahogy a 7-es írja, kb 2-3 hét múlva menj dokihoz. Két nap múlva ismételd meg újra a tesztet. Ha mist erősebb, akkor az jó jel, lehet sokat ittál vagy pisiltél korábban. Bár mensi késésnél már nem kellene befolyásolja.
Sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!