Van még esély, hogy velünk maradjon a baba?
5+5 hetes kismama vagyok, tegnap pecsételő vérzés jelent meg, b 3 csepp, és ma is.
Nem akartam ilyen korán, de emiatt elmentem az orvosomhoz. Csak petezsákot látott,3.8mm, ami kicsit kisebb mint kellene.
Azt mondta a vérzés nem onnan jön, ami jó hír, de nézzük meg jövőhéten.
Van kinek ezek után jól alakult a dolog, és maradt a kicsi?
3x1 progeszteront szedek és ruscorbint illetve elevitet.
Valós lehet a terhességed kora?
Mert nekem 5+0 hetesen volt 5.3 mm a petezsák (IVF terhesség, nálam biztos volt a terhesség kora). Majdnem 6 hetesen ez igen kevés, és ennek fényében a vérzés sem jó jel.
Mikor volt az ovud (ha tudod), és mikor teszteltél pozitívat?
Valós a terhesség kora, jan. 22 volt az utolsó mensi, febr.4.-én fogant, és febr. 18 -án teszteltem pozitívat.
És még tegnap is erős pozitív tesztem volt.
Tünetek mind megvannak, görcs nincs.
"És még tegnap is erős pozitív tesztem volt."
Ez még nem jelenti, hogy ez egy élő terhesség. Elhaltnál is pozitív lenne a teszt.
A válaszod alapján sajnos nem sok esélyt látok rá, maximum akkor, ha az orvos elmérte a petezsákot. Amire azért volt már példa.
Nálam is megjelent a vérzés 6 hetes terhesen, de csak üres petezsákot talált az ultrahang. A teszt pozitív volt. A petezsák levált és eltűnt magától. Fél év múlva lett egy rendes terhességem, de a baba mellett megint csak volt egy üres petezsák. A leválása veszélyeztette a babát, de ma 25 éves a fiam.
Nem lehet, hogy nálad sincs semmi a petezsákban?
"Rendes nagyságú és szerkezetű uterus, endometrium 7.3mm, benne 3.8mm petezsákszertű képlet látható. Evidens petemellékrész és szívműködés még nem látható."
Ez van a leleten...
Nem sok reményt fűzök ehhez :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!