PRE-SEED gél tapasztalatok? Jó lenne ha többen is megismernék.
Ha valakit tényleg érdekelne , kíváncsiságból megnéztem hogy milyen árban vannak otthon. Itt pont pl akciós :)
Szia!
Mi kipróbáltuk 2 ciklus során, de nem használt.:(
Szia!
Én is kipróbáltam és várom az eredményét!Te ismeretségi körödben esetleg van olyan aki használta és sikerrel járt?
Hát az én ismerőseim körében mindenkinél jött a baba segítség nélkül. Szóval én is csak az interneten találtam rá. És úgy vagyok vele hogy ártani nem árt.
Első: sajnálom, nálatok voltak már kivizsgálások ? mióta próbálkoztok?
keresgettem fórumokat ahol a tapasztalatokat lehet olvasni ,de kevesen ismerik.
Külföldi oldalakon sokkal több véleményt olvastam. És hát persze mindenkinél nem segíthet. De ezért fontos hogy a nőnél minden rendben legyen.
Mi is kipróbáltuk, mint annyi minden mást. Azt tudni kell rólunk, hogy én makkegészséges vagyok, a férjemnél alacsony spermaszámot állapítottak meg.
Nekünk nem vált be. Végül lombikkal sikerült teherbe esnem!
Gratulálok!! :) Ez tök jó ez erőt ad nekem is! Csak hát a mi lombikunk még olyan messze van ezért gondoltam ,hogy ezt a gélt kipróbáljuk. És hát pozitív vagyok ,pedig már 4 éve nem jön a gólya.
Hanyadik lombik sikerült?
:(
Itt kint annyi jót írnak róla.Eltérhet az itteni gélnek az összetétele az otthon kaphatótól. Itt igazából csak egy helyről lehet megrendelni és aki azt próbálta és akiknél persze csak apa gondok voltak sikerrel is jártak. TÖbbségében. Hát reménykedem. A remény hal meg utoljára. Ráadásul itt még olcsóbb is. Itt gyártják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!