Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Reggeli negatív teszt mellett...

Reggeli negatív teszt mellett estére lehetséges mellfájdalom?

Figyelt kérdés

Rendszertelen menstruációs ciklus(hormonzavarok) miatt szoktam tesztet csinálni “előbb”. Ismerem a testem, de persze amikor próbálkozik az ember, akkor biztos, hogy szórakozik vele a természet! :)

Tegnap reggel negatív volt a tesztem, este viszont már nem tudtam a hasamon aludni. Létezik olyan, hogy nap közben elindult valami és estére már dolgozik valami hormon? Ha jól érzékeltem a jeleket, akkor ma vagyok a 8-9dpon. Majd csak hétvégén csinálok új tesztet, csak kíváncsi vagyok, hogy 24 órán belül változhat ennyit a test v csak képzelődök.

okt. 30. 15:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon megértelek, nekem is volt egy időszakom amikor mindig tudni akartam, hogy sikerült e vagy sem. Sajnos mussed ab.m utáegyszer sem jött össze, de ez én vagyok. Természetesen amíg nem jön meg addig van remény főleg úgy hogy nagyon korán teszteltél. Magamból kiindulva tudom, hogy az elme mikre nem képes (amikor sokat kattogtam rajt akkor mindig volt cicifájdalom, ételundor, hiperérzékeny szaglás, sőt volt amikor hánytam is) pedig semmi nem volt, hiába teszteltem minden nap.

Én drukkolok neked, de ez még bármi lehet.

okt. 30. 15:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A mellfájdalom nem terhes tünet. A progeszteron emelkedése okozza, ami alapból is emelkedik a ciklus második felében ovu után. Csupán ebből tippelni butaság. Illetve, ha van tünet akkor van már pozitív teszt is. Tudom, hogy nehéz várni, de még bármi lehet, és próbáld nem a tüneteket lesni, mert mikor terhes nem tudhatod mire számíts :) mindenkinél más és más.

Drukkolok, hogy mihamarabb sikerrel járjatok, még ez a ciklus is sikeres lehet.

okt. 30. 16:03
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm, kedvesek vagytok!

Már van egy gyermekem, de ez az időszak már megszépült, ráadásul Ő olyan hónapban sikerült végül, ahol már nem figyeltem ilyenekre. Szóval nehéz magamból kiindulni!

okt. 30. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!