Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért fájnak a melleim?

Miért fájnak a melleim?

Figyelt kérdés

Sajnos a koromat nem írhatom le, mert letiltana a rendszer, de a lényeg az, hogy még fiatalabb vagyok.

Az elmúlt 2 hétben nagyon fájnak a melleim, és láthatóan nagyobbak is lettek. Ezelőtt szinte sosem fájt, csak mikor elkezdtem menstrualni 3 évvel ezelőtt.

2 hónapja van barátom, vele 1 hónapja pettingeltem először, és félek, hogy valami csoda folytán terhes lettem. Egyáltalán nem tartom logikusnak és esszerunek de nagyon félek emiatt.

Valakinek esetleg van más tippje?

jún. 2. 18:04
 1/5 anonim válasza:
100%
Ha nem került sperma a punci közelébe akkor nem leszel terhes.
jún. 2. 18:07
 2/5 anonim válasza:
100%
Nem tudom hány éves vagy, de még amúgy nőhetnek is. Vagy igazából sok dolog lehet. Az egyetlen jó válasz szerintem az orvos. Nem kell beparázni, nem azért írom, de ő megvizsgál, ha esetleg van bármi (de ne legyen), tud kezelni, ha meg normális, meg tud nyugtatni.:) De ezt szerintem azért vedd komolyan.:)
jún. 2. 18:09
 3/5 anonim válasza:
100%
Nekem 2 hónapig fájt először a bal, aztán a jobb. Magától elmúlt, olyan 14 éves lehettem.
jún. 2. 18:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha esetleg ezek az első “aktusaid” az is simán okozhat ilyet nekem is valtozott a testem utána meg a menstruációm is. Keress egy nőgyógyászat és olvasgass sokat a védekezésről.
jún. 4. 13:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Első aktus utáni pár hónapban én is tapasztaltam magam, hogy nőttek a melleim. Előfordul nálad is, hogy dolgoznak a hormonok.
jún. 4. 13:44

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!