Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességnél kötelező a...

Terhességnél kötelező a mellfájdalom?

Figyelt kérdés
Neked fájt a melled amikor még nem voltál 100%ig biztos benne, hogy terhes vagy?
okt. 12. 08:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
okt. 12. 08:06
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 6. hetig nem volt tunetem, csak egyszeruen nem jott meg es pozi lett a teszt.
okt. 12. 08:07
 3/14 A kérdező kommentje:

Eddig rendszeres volt a menstruációm, de előző hónapba 5 napot késett, most pedig már 1 hete késik

Nem tudom mi lehet a gond, voltam előző hónapba nőgyógyásznál de minden rendbe volt

okt. 12. 08:25
 4/14 anonim ***** válasza:

Mindenkinél más tünetek vannak. Az egyetlen kötelező tünet a menstruáció elmaradása, de ritkán előfordulhat más miatt pecsételés, amivel össze lehet téveszteni, szóval még ez is csalóka lehet.

Nekem személy szerint a beágyazódás után első pillanattól volt mellfeszülés (mert másnap halvány pozitív volt a tesztem).

Sajnos missed ab lett nem rég :( Kíváncsi vagyok, hogy ha megint összejön, ugyanúgy tapasztalom-e majd. Nekem ez volt az egyetlen egyértelmű tünetem, meg beágyazódás napján a derékfájás.

okt. 12. 08:26
 5/14 anonim ***** válasza:
69%
Mihez képest késik egy hetet? Korábban (pl) 28 napos volt a ciklusod, legutóbb 33, most meg 35-nél jársz? Akkor lehet, hogy mostantól 33-36 napos ciklusaid lesznek. Nekem is volt egyszer ilyen, nem tartott egy évig se, aztán visszaállt. Megemlítettem az orvosnak, azt mondta, ez normális.
okt. 12. 08:30
 6/14 A kérdező kommentje:
Eddig 30 naposak voltak a ciklusaim
okt. 12. 08:35
 7/14 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, hogy most esetleg át áll 30valamennyire
okt. 12. 08:36
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem az elsővel nagyon fájt a mellem, de kb a 6. héttől a másodikkal egyszer sem fájt
okt. 12. 08:55
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem ovuláció után pár nappal nagyon fájt és azóta is tart. 12hetes vagyok.
okt. 12. 09:39
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem akkor se, amikor biztos voltam benne😂 Még szülés előtt is azt mondtam, hogy a mellem még nem tudja, hogy terhes vagyok. Egyszer-kétszer volt valami minimális fájdalom, de csak azért éreztem, mert direkt figyeltem, amúgy nem tűnt volna fel. De az is már valamikor félidő után, 2.-3.trimeszterben. Illetve néhányszor viszketett, az rosszabb volt, de az se volt túl rendszeres.

Most is csak az első héten fájt, amikor a gyerekem sebesre rágta. Azota is szoptatok rengeteget, van bőven tejem, éjszaka 8óra is kimarad és így se fáj. Nem csomós, nem gyulladt be, egyelőre semmi. Szerintem az enyém tök érzéketlen.😂Na jó nem, a szoptatás eleinte fájt rendesen.

okt. 12. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!