Terhességnél kötelező a mellfájdalom?
Eddig rendszeres volt a menstruációm, de előző hónapba 5 napot késett, most pedig már 1 hete késik
Nem tudom mi lehet a gond, voltam előző hónapba nőgyógyásznál de minden rendbe volt
Mindenkinél más tünetek vannak. Az egyetlen kötelező tünet a menstruáció elmaradása, de ritkán előfordulhat más miatt pecsételés, amivel össze lehet téveszteni, szóval még ez is csalóka lehet.
Nekem személy szerint a beágyazódás után első pillanattól volt mellfeszülés (mert másnap halvány pozitív volt a tesztem).
Sajnos missed ab lett nem rég :( Kíváncsi vagyok, hogy ha megint összejön, ugyanúgy tapasztalom-e majd. Nekem ez volt az egyetlen egyértelmű tünetem, meg beágyazódás napján a derékfájás.
Nekem akkor se, amikor biztos voltam benne😂 Még szülés előtt is azt mondtam, hogy a mellem még nem tudja, hogy terhes vagyok. Egyszer-kétszer volt valami minimális fájdalom, de csak azért éreztem, mert direkt figyeltem, amúgy nem tűnt volna fel. De az is már valamikor félidő után, 2.-3.trimeszterben. Illetve néhányszor viszketett, az rosszabb volt, de az se volt túl rendszeres.
Most is csak az első héten fájt, amikor a gyerekem sebesre rágta. Azota is szoptatok rengeteget, van bőven tejem, éjszaka 8óra is kimarad és így se fáj. Nem csomós, nem gyulladt be, egyelőre semmi. Szerintem az enyém tök érzéketlen.😂Na jó nem, a szoptatás eleinte fájt rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!