Terhességnél kötelező a mellfájdalom?
Figyelt kérdés
Neked fájt a melled amikor még nem voltál 100%ig biztos benne, hogy terhes vagy?okt. 12. 08:05
11/14 anonim válasza:
Nekem sose szokott fájni a mellem menstruacio előtt, inkább a derekam szokott. 5 nappal menstruacio előtt nagyon érzékenyek lettek a mellbimboim. Pozi lett a teszt is a nemvárt napján, de végül kémiai terhesség lett 🙂
12/14 anonim válasza:
Semmi közük nem volt a melleimnek a terhességeimhez, nem nőttek, nem fájtak, nem volt előtej...
13/14 anonim válasza:
Egyik terhessegem alatt sem fajt. Szoptatas alatt az elo par nap volt kellemetlen amig megszoktam de az sem fajt.
Nem KELL h fajjon. De megesik.
14/14 anonim válasza:
Nem. 3 gyerekem van, nekem csak a lányoknál fájt a mellem és full pattanásos lettem, a kisfiammal el sem hittem,hogy terhes vagyok, mert elmaradt mindkét tünet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!