Másképp fáj a mell ha menstruáció előtti mellfájdalom vagy terhesség miatt fáj? Hogyan lehet megkülönböztetni?
Nekem nem a fájdalom volt más, hanem más lett a mellem alakja. Olyan furcsán megemelkedett és előre állt, csúcsos lett, nem tudom jobban leírni :)
Ezt a sikeres terhességemnél és a missed ab-nál is megfigyeltem, bár lehet véletlen, meg mondjuk gondolom ezt egy nagyobb, lógósabb típusú mellnél nem igazán lehet látni...
2. Vagyok
Nekem ez sem vàltozott, mint a 3.-nàl
( kicsi, hegyes mElleim vannak)
Viszont nekem nem minden mensi elôtt szokott fàjni.
Terhessègek
Elsôvel pms, szerint volt….màr akkor kezdett jobban, amikor 2 uh-on is tul voltam.
2. Semmi… sem elôtte sem utàna
3. Enyhe pms ( de ebben az idôszakban amùgy sem volt jellemzô… már az elsô uh ( de teszt utan hetekkel) fàjt.., ikreink lettek
Mind3 terhessègem sikeres volt.
Sehogy, ugyanúgy fáj.
Annyi hogy nem múlik el, hanem esetleg erősödik, de akkor a teszt már mutatja a terhességet.
Nekem ugyanúgy nem fájt. Terhesen 1 hetes késéssel kezdett rá.
Terhesség nélkül általában nem fáj, de volt már rá példa, hogy érzékeny volt mielőtt megjött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!