Aktus után 8 nappal mellfájdalom és has szurka utalhat terhességre?
Dehogynem, nekem akkoriban kellett volna megjojjon es azt hittem azert vannak ezek a tunetek, vartam csak nem jott meg, 2 het utan csinaltam meg a tesztet es egyertelmuen pozitiv lett.
08.27-09.09. Ennyi nap telt el a teherbe eses meg a teszteles kozt.
Az utolsó valószínűleg valami földönkívüli teremtés lehet. Valószínűleg 08.27 előtt fogant meg a baba, ha az neked egyértelműen erős pozitív volt. 8.dpon éppen elkezdett beágyazódni. Ha beagyazódott, akkor kezd el termelődni a hcg, amit a terhes teszt ki tud mutatni.
Szeretek erre a fórumra feljárni olvasgatni, mindig meglepődök, hogy egészségügyisként tanulok valami olyat ami a szakmai tankönyvekben nem szerepel és amelyekről orvosok sem tudnak.
A fogantatás és az állítólagos erős pozitív teszted között 13 nap telt el. Az maximum halványan volt pozitív, mivel kb az 09.04-e körül kezdett beágyazódni. Szóval vagy hazudsz és az egy igen halvány pozitív volt, nem egyértelmű erős pozitív. Nem véletlenül mondják azt, hogy a teszteléssel legalább várj amíg 1-2 napot késik.
Hála istennek a gyertyát nem tartottam (nem is érdekel, hogy csináltatok gyereket), de azért a te tested is ugyanúgy működik, mint mindenki masé.
“mivel az apja bortonben volt”
azt a csavart
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!