Mellfájdalom mire utalhat?
Mivel fogamzásgátlót szedtél, most úgymond minden ismeretlen számodra. A mellfájdalom pl nálam mensit jelez mindig. Terhesen csak a 6. Héttől fájt, de csak egy hétig.
Terhesen mensi előtt pár nappal csak annyi volt fura, hogy émelyegtem mint aki erősen másnapos. Minden egyéb olyan volt mint mensi előtt.
Mensi előtt akár ovutól jöhetnek a pms tünetek, mellfájdalom, émelygés, zabálhatnék, szomjúság, petefészek szúrka, puffadás, görcsök.
Sajnos ugyan ezek a tünetek lehetnek terhesen is. Ne figyeld a tüneteket, mert ha az elég lenne, nem kellene teszt.
Nem terhes tunet neked egyelore, ha erre akarsz kilyukadni.
Csupan kicsesztel magaddal a foggatloval es felborultak a hormonjaid. Belekerul egy kis idobe mire osszejon a gyerek
Kedves 3as,én gyógyszer utáni első hónapban terhes lettem,a következő gyermekemmel pedig a 2.hónapban. :)
Felesleges riogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!