11 dpo tunet lehet a mellfajdalom?
Figyelt kérdés
Meg 3 napom van a nem vartig (pluszminusz 1-2),ovu teszt alapjan ma vagyok 11 dpon. Ejjel felkeltem annyira fajt a mellem, reggelre ez elmult, de legalabbis enyhult. Az elmult 1 oraban kb megint elkezdett fajni. De ahogy nezem nincs megduzzadva, nem feszul, hanem puha. Mas tunetem nincs, a kave illata nem tolt el jo erzessel, de nem undorito, meg igazabol semmi ilyen.
Ez lehet jo jel?
Volt mar 2 terhessegem, mindketto vetelessel vegzodott, de ott mindkettonel 10 dpon mar be volt duzzadva a mellem.
okt. 18. 15:22
1/3 anonim válasza:
Igen, a 11. Dpo tünete a mellfájdalom.
2/3 anonim válasza:
De csak a 11.dpo-é
A 12.dpo-é a kislábujj fájás 🤦
3/3 anonim válasza:
Igen, lehet. Nekem is ez volt az első tünet (mondjuk abból csak kémiai terhesség lett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!