Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még esélyem arra hogy...

Lehet még esélyem arra hogy mégis ott van a baba?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 4éve nagyon szeretnénk tesót,előtte pajzsmirigyes voltam,azt rendbetették,majd IR,Ami megint rendben van,fogytam is 20kg-t. De már tegnap kifakadtam. Nézegettem az ovut,ebbe a hónapban 19.én volt,aznap bele is rántottunk. Utolsó 2hónapban 26.án volt menstuációm,így arra nem vártam,örültem is hogy nem jött meg. De másnap mégis megjött,rendesen mint szokott😔 Lehetséges hogy közel volt csak az ovu a nemvárthoz és azért jött meg? Úgy olvastam az ovu általában 12nappal menzesz előtt van,de nekem később volt. Lehetséges hogy mégis ott van a kistesó?
okt. 28. 08:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

#7! Leírtam az első mondatomban a választ.

#8 Nem én vagyok, de tök igaza van. Ha a menstruáció kezdetét állandó dátumra teszed, akkor logikus lenne, hogy az ovut is.

Ha meg már nem, mert megtanultad, hogy az nem úgy működik, akkor nekem köszönheted. Duplán is segítettem 😁

okt. 28. 10:25
 12/28 A kérdező kommentje:
Hát azt nélküled is tudtam. A kétdésem nem erre irányult. Azért tettem fel a kérdést mert sok kérdés alatt szerepelt hogy menstruáltak terhesség alatt, illetve ha későn fogan a baba, akkor még egyszer megjöhet a menstruáció. Ezt szerettem volna helyrerakni, de felnőtt létére gondoltam tud itt normálisan barki is reagálni,de tiszta asszonysutyorgo ez az oldal is.
okt. 28. 10:35
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Mensid volt nem vagy terhes. Ez annyira ritka jelenség, hogy butaság ebben reménykedni....nyilván itt az oldalon van pár ilyen story, de ha csak országosan néznénk is kb 1%lenne a terhességekre vonatkozóan, hogy vérzés mellett terhes legyen valaki. A vérzés sosem jó, nem is értem, aki babát szeretne miért kapaszkodna ebbe vérzéskor....a legijesztőbb dologgal még örülni sem lehetne a terhességnek.

7 évig vártuk a csodát, de eszembe se jutott vérzésnél babában reménykedni. Készültünk egyből az új ciklusra.

Tégy így te is. A vértől félni kell nem pedig reménykedni....

okt. 28. 10:50
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha biztosan 19-én volt ovulációd (mivel követted?) akkor valami nincs rendben a ciklusoddal,ha rá 8 napra már menstruálsz. Nem is tudna rendesen beágyazódni ennyi idő alatt.
okt. 28. 10:52
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

"Utolsó 2hónapban 26.án volt menstuációm,így arra nem vártam,örültem is hogy nem jött meg. De másnap mégis megjött,rendesen mint szokott😔"

Dehogy tudtad. Miért hazudsz magadnak? Te írtad. Azért nem vártad 26-ra, mert az utolsó 2 hónapban is akkor jött meg. Aztán meglepődtél, hogy 27-én mégis megjött, mert ugye az nem 26-a, akkor nyilván már meg se jöhet.🙄

okt. 28. 10:52
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha négy év alatt nem sikerült akkor én már mennék is a meddőségi központba. Mert akkor valami baj van ami miatt nem sikerül és nem kellene tovább húzni az időt.

Én is ir s vagyok és 2 orvos nem írt rá gyógyszert mert elég a sport, diéta fogyás kombó. Még sem sikerült. Felírták a merckformint , én nem ódzkodtam tőle mint sokan és az első lombik sikerült is.

Szóval az én tanácsom az, hogy ha 4 éve nem jön a baba, akkor ott szinte biztos, hogy van valami probléma és meddőségibe kellene menni.

Lehet az első inszem sikerülne is. Soknak sikerül. Az inszem meg nem gáz, semmi nagy dolog. Én féltem tőle de kár volt. Még pihenni sem kellett utána.

okt. 28. 11:05
 17/28 A kérdező kommentje:
14 válaszoló, az nagyon jó lesz ha a pm és az ir mellé még van más is🙄A végén azt is nekem kell kinyomoznom mint ami most van. Hülyenek néztek a pajzsmiriggyel is,az ir rel is. Ha nem megyek magánlaborba,soha nem derül ki. Esetleg abban van tapasztalatod,vagy vélemenyed mit érdemes megnézetnem ha valóban magánúton kéne elmennem?
okt. 28. 11:10
 18/28 A kérdező kommentje:
13 válaszoló, igen,csak kicsit ideges vagyok,a lányom 17ben miutan abbahagytam a fogamzásgátlót,egy hónapon belül ott volt,meg is lepődtem. Sajnos abbol indultam ki,igy eléggé türelmetlen lettem mostanra,várnánk nagyon😔
okt. 28. 11:14
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

13-as vagyok. Az, hogy az első gyermek hamar jött az nem jelenti azt, hogy legközelebb is hamar jön. Szülés után nekem minden bajom is lett....pm alulműködés, magas vérnyomás, migrén, IR, epekövek.... Nekem is 17-ben született a fiam 7 év sikertelenség után. Kb 4 éve próbálkozunk a tesóval, januárban elvetéltem, most pedig végre úton van a baba. De sok gondom van, mindent is kezelni kell, elkezdtem mozogni és időzítettük az együttlétet is.

Türelem, járj utána, mik lehetnek a gobdok.

Cikluskövetés, 3.napi vérvétel a hormonokra, aztán pozi ovuteszt után 7 nappal progeszteront kell nézetni. Terheléses cukor és inzulin vizsgálat. Ezek az alapok. Kell egy jó endokrinológus.

okt. 28. 11:26
 20/28 A kérdező kommentje:

Nem igen találok jó endokrinológust. Most januárra van időpontom a 3.hoz, annyit nem tudtak elmondani hogy a 2000mg zenofort szedjem szét napi 2x vegyem be. Azóta vagyok jól,de egyik sem ír szokásos vérvételeket, tsh,éhgyomri inzulint,tehát a szokásosakat,mert hogy "nem kell". Legutóbbi pszichológushoz akart elküldeni, ahelyett hogy módosítottunk volna a bevételen,amit ugyszint magamnak kellett kinyomoznom🙄

ez mohács/pécs. Pedig a 160g ch t sem tudtam/tudom megenni,most is elvagyok a felével kb🙄

okt. 28. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!