Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még esélyem arra hogy...

Lehet még esélyem arra hogy mégis ott van a baba?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 4éve nagyon szeretnénk tesót,előtte pajzsmirigyes voltam,azt rendbetették,majd IR,Ami megint rendben van,fogytam is 20kg-t. De már tegnap kifakadtam. Nézegettem az ovut,ebbe a hónapban 19.én volt,aznap bele is rántottunk. Utolsó 2hónapban 26.án volt menstuációm,így arra nem vártam,örültem is hogy nem jött meg. De másnap mégis megjött,rendesen mint szokott😔 Lehetséges hogy közel volt csak az ovu a nemvárthoz és azért jött meg? Úgy olvastam az ovu általában 12nappal menzesz előtt van,de nekem később volt. Lehetséges hogy mégis ott van a kistesó?
okt. 28. 08:50
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nézted az ovut?

A 12 nap a nagyátlag.

Nem az a lényeg hogy hányadikán jön meg, hanem hány naponta. Elég egy 31-28-31-30 napos hónap kombináció, pl jan, febr, márc, április, borul minden. Hány naponta jön meg?

Megjött. A méh nyálkahártyáját a áhgyazódik be a megtermékenyített petesejt.

A menstruáció ennek a nyálkahártyának a leválása.

...

okt. 28. 08:55
 2/28 anonim ***** válasza:
93%

Nem. Ha később lett volna, később jön meg.

Ez a 26-án szokott megjönni meg...🤦🏽‍♀️ Hány éves vagy, 10? Senkinek nem annyi napos minden hónapban a ciklusa, amennyi a hónap. Márpedig te azt várod. Nem minden hónapban 26-án fog megjönni. Atyaég! El se hiszem, hogy ilyen van, hogy valaki ennyire nincs képben.

okt. 28. 08:56
 3/28 A kérdező kommentje:

25,24,29,26,26,23,30,31

Nekem azt mondta az orvos,hogy ezzel nagy baj nincsen teherbeesési célból.

okt. 28. 09:06
 4/28 A kérdező kommentje:
Drága kettes válaszoló! Téged ki bántott hogy rögtön támadsz? Ha gondjaid vannak,keress szakembert,ne a másikba állj már bele(gondolom ezt a válaszod normálisan is meglehetett volna fogalmazni).
okt. 28. 09:12
 5/28 anonim ***** válasza:
74%

#4! Mire keresnék szakembert?😂 Semmi gondom nincs. Nem támadtam, csak egyszerűen nem hittem el, hogy ilyen van. Pofán csapott a tudatlanságod, így kora reggel. A A meglepettségemet érezheted támadásnak.

okt. 28. 09:18
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Egy biztos. Pozi ovu teszt után mindig fixen jön a mensi. Ez 12-16nap lehet és egyénenként változó...pl nekem 14 napos néha 13 vagy 15 nap, de 12 és 16 soha nem lesz.

Pozi ovuteszt után 12 nappal a 10-es teszt pozi lesz.

A leírásod kicsit zavaros, mert aza alapján azt írod, hogy megjött a havid, akkor hogy lennél terhes?

okt. 28. 09:32
 7/28 A kérdező kommentje:
Hát,ha meglepődtél ha nem,szerintem ezt normálisan is meglehetett volna fogalmazni. Én speciel segíteni szoktam (ha tudok), nem leszólom a másikat mert mondjuk ő nem tudja amit én igen,hanem elárulom a "nagy titkot" hogy mi lehet a gond vagy van esely vagy nem🤷‍♀️Te inkább belém álltál a meglepődöttségeddel🙂
okt. 28. 09:36
 8/28 anonim ***** válasza:
90%

Mite alapozod a 19.-ei ovut?

( Kérlek ne írd, hogy minden hónapban akkor van 🥲)

okt. 28. 09:47
 9/28 A kérdező kommentje:

8/8

Próbáltál vicces lenni,nem sikerült.

okt. 28. 10:01
 10/28 A kérdező kommentje:
8/9*
okt. 28. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!