Szerintetek van ra meg eselyem?
Sziasztok,
Arra lennék kíváncsi hogy valaki peteeres utan egy nappal esett e mar teherbe..
Mert en ugy ereztem hogy tegnap van peteeresem de a naptaram szerint ovuláció viszont csak csütörtökön kene lennie.. lehetcseges hogy ha ma egyutt vagyok a parommal attol függetlenül teherbe tudok esni..Elso honap probalkozas lenne es nem vagyok meg tul tapasztalt.
Szerintetek van meg ra eselyem vagy csak nagyon keves...Nem szoktam lh tesztet csinalni mert mindig erzem igaz a tegnapi fele annyira "fajt" mint szokott de van ugy hogy ketszer erzem egy ciklus alatt.. csak most nem tudom hogy erdemes e vagy mar ez a hónap eluszott..
Tenyleg nem akarok butasagot kerdezni csak erdekel hogy mennyi ra az esely.. Ne haragudjatok ha meg is csak butan hangzik es köszönöm a válaszokat előre is
Érdemes-e? Nyugtass meg, hogy nem csak ezért szexeltek...
Amúgy igen, lehetcséges (🤭). Az hogy érzel dolgokat, még nem garancia arra, hogy tényleg akkor van peteérés. Ha 2 naponta kb együtt vagytok, akkor jó esélyek vannak teherbeesésre, legalábbis mindenképp jobb, mint ha csak egyszer, a feltételezett peteérés napján.
Nem nem csak azert szexelünk😅
Köszi a valaszokat :)
Mivel érzésre nem lehet alapozni, fogalmad sem lehet mikor ovulálsz. Tehát lehet esélyetek. Nekem pl egy héttel ovu előtt is szokott erős ovu tünet jelentkezni. A naptár app meg semmire nem jó kb. Én ovutesztelek most egy ideje és pozi ovuteszt után fix napra jön a mensim, az app valahogy mégis elszámolja 2-3 nappal.
Ha szeretnétek nagyobb esélyt adni magatoknak, használj ovu tesztet, a pozitív és az utána levő napon kell mindenképp együtt lenni lh csúcs után 36 órán belül történik meg a tüszörepedés, de ez inkább csak 24 óra. Majd még 16-24 órát él a petesejt.
Ezt a ciklust ne temesd, hiszen nem tudhatod mikor is van ovud. Ha kétnaponta együtt vagytok akkor nem maradtok le róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!