Ha már háromszor teherbe estem (egyik terhességből sem lett baba) akkor kevesebb az esélyem, hogy ismét sikerüljön? Vagy ugyanannyi mint először?
Az attól függ, mi az oka, hogy nem maradt meg. De nem lehetetlen, hogy sikerül. A jelenlegi párom a 3. vetélés után jött össze. Meg az exem legjobb barátja is.
De azért én ennyi sikertelen terhességgel orvoshoz mennék már.
Igazából itt a fogantatás részére lennék kíváncsi, hogy ha már ennyiszer megfogant, elég hamar és könnyen, akkor kevesebb esélyem van-e hogy ismét megfoganjon. Mivel gondolom ez is véges, nem tud egy nő megtermékenyülni végtelenszer,nem? Nem véletlenül van az hogy családokba is sokszor a második/harmadik kistesó már sokkal nehezebben jön össze(ha összejön) mint az első/második. Az, hogy utána mi lesz más kérdés, de most nem emiatt írtam.
De köszönöm a válaszod!
Amíg van petesejted, képes vagy megtermékenyülni.
Ezért kell végig védekezni, mert egy klimaxoló nő us lehet terhes.
Valali egyből teherbe esik, de van valami oka, ha nem marad meg vagy nem tudja kihordani. Harmadik veteles utan mar javasolni szoktak a vizsgálatokat: hematologia, endokrinologia, immunológia, szervi kivizsgalas...
Szoritok, hogy sikerüljön.
Válaszolva a kérdésre, arra az esély, hogy újra megfoganjon könnyen, nem kisebb a vetelesek miatt, de az ismetelt vetélés kockázata nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!