Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet rózsaszínes...

Mitől lehet rózsaszínes nyálkás folyás? Többi lent.

Figyelt kérdés
Van két pozitív tesztem, erősödő tesztek, a mai napon mégis rózsaszínes nyálkás folyást tapasztaltam, hivatalosan holnap kellene megjönnie. Nem első terhesség, de ilyen még soha nem volt. Kellett szednem már ptogeszteront, de akkor mindig 5-6 hét között jelentkezett barnázás, gondolom, amikor már a progeszteron szint kevés volt a terhesség megtartásához. De ilyen esetben minek számít az ilyen folyás? Nem állandó, de van és ez zavaró, mert ezt nem tudom a progi hiányhoz kötni.
okt. 27. 09:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azóta veled, kérdező?
okt. 29. 20:57
 12/21 A kérdező kommentje:
Azóta nem jelentkezett hasonló, a tesztjeim erősödnek, jövő hétre kaptam időpontot dokihoz. Az mondjuk korai lesz, de legalább lesz beutalóm mindenre ami kell. 🙂🙂
okt. 30. 07:01
 13/21 anonim ***** válasza:
Szuper, örülök! Nem is baj, ha hamarabb eljutsz! :)
okt. 30. 21:53
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! 🙂
okt. 30. 22:20
 15/21 anonim válasza:
Szia, azóta megtudtál valamit? :)
nov. 13. 09:59
 16/21 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen, azóta sajnos volt vérzésem, úgyhogy be kellett mennem, kaptam progeszteront meg rutascorbint hematóma miatt. Uh-n egy szépen fejlődő terhességet láttak, de pulzálás még nem volt, úgyhogy jövő héten vissza kell mennem egy kontroll Uh-ra. 20-án reggelre van időpontom. :)

nov. 13. 10:28
 17/21 anonim válasza:
Szorítok neked hogy minden rendben legyen!! írd majd meg kérlek mi lett veletek. Most én is hasonló helyzetben vagyok
nov. 13. 10:32
 18/21 A kérdező kommentje:

#17 Majd írok az UH után.

Nálad mi a helyzet?

nov. 13. 11:12
 19/21 anonim válasza:
Menstruáció helyett nyálkás rózsaszínes valami jött 1-2 napig tartott, most egy héttel utánna, néha szúrkál a bal oldalam néha pedig tompa fájdalmat érzek, illetve a papíron nagyon halvány barnás rózsaszínes valami volt de csak törlésnél látszódott.. Várom hogy menjek az orvoshoz. Tesztet még nem csináltam de mára/holnapra tervezem.
nov. 13. 11:20
 20/21 A kérdező kommentje:
Ha csinálsz tesztet írd meg, hogy milyen lett! :)
nov. 13. 11:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!