Mitől lehet rózsaszínes nyálkás folyás? Többi lent.
Miért nem tudod a progihiányhoz kötni? Az bármikor lehet kevés, nem csak 5-6. héten.
Ettől függetlenül egyáltalán nem biztos, hogy ez a probléma (ahogy a korábbi terhességnél sem, lehet, hogy csak szimplán szerencséd volt).
Így van, de mivel voltak gondjaim a menstruáció körül (barnázás) így elkezdtem használni és nagyon sokat javított rajta. Ezért is mondta a doki, hogy folytassam a használatát, ha pozitív lesz a teszt.
Amúgy a "Ciklusbarát krém nőknek" progeszteron krémet használom. :)
Kerestem és a dokival is beszéltem erről, azért is használom.
Én most rábízom magam, mert nincs más választásom. Holnap kéne megjönnie, szóval ha ezzel én most bebattyogok az ügyeletre röhögve elhajtanak a fenébe, nem adnak ptogeszteront. Holnap is nagyon kétesélyes, hogy foglalkozni fognak velem.
Amúgy barnázásom nincs, reggel volt 2x rózsaszínes nyálkás folyásom és ennyi, de mivel ilyet eddig nem tapasztaltam arra lettem volna kíváncsi, hogy akinél volt hasonló ilyen idő tájt, azzal mi történt?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!