Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet rózsaszínes...

Mitől lehet rózsaszínes nyálkás folyás? Többi lent.

Figyelt kérdés
Van két pozitív tesztem, erősödő tesztek, a mai napon mégis rózsaszínes nyálkás folyást tapasztaltam, hivatalosan holnap kellene megjönnie. Nem első terhesség, de ilyen még soha nem volt. Kellett szednem már ptogeszteront, de akkor mindig 5-6 hét között jelentkezett barnázás, gondolom, amikor már a progeszteron szint kevés volt a terhesség megtartásához. De ilyen esetben minek számít az ilyen folyás? Nem állandó, de van és ez zavaró, mert ezt nem tudom a progi hiányhoz kötni.
okt. 27. 09:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%

Miért nem tudod a progihiányhoz kötni? Az bármikor lehet kevés, nem csak 5-6. héten.

Ettől függetlenül egyáltalán nem biztos, hogy ez a probléma (ahogy a korábbi terhességnél sem, lehet, hogy csak szimplán szerencséd volt).

okt. 27. 09:06
 2/21 A kérdező kommentje:
Azért nem tudom ahhoz kötni, mert orvosi tanácsra peteérés utáni napokban progeszteron krémet kenek az ilyen problémák elkerülésére (legalábbis az első hetekben).
okt. 27. 09:10
 3/21 anonim ***** válasza:
Milyen krémet használsz? Én úgy tudom, hogy ezek valódi progeszteront nem tartalmaznak, csak fitoprogeszteront (ebből maga a szervezet állít elő progeszteront, HA tud) meg yamgyökér kivonatot. Sztem ezek nem alkalmasak progeszteront pótlásra.
okt. 27. 10:04
 4/21 A kérdező kommentje:

Így van, de mivel voltak gondjaim a menstruáció körül (barnázás) így elkezdtem használni és nagyon sokat javított rajta. Ezért is mondta a doki, hogy folytassam a használatát, ha pozitív lesz a teszt.

Amúgy a "Ciklusbarát krém nőknek" progeszteron krémet használom. :)

okt. 27. 10:38
 5/21 anonim ***** válasza:
60%
Ha gondolod keress tudományos cikkeket a témában, többen is tapasztalják a pozitív hatását, de ez lehet placebo. Ha terhesség alatt lenne barnázásom, akkor nem bíznám magam egy vény nélkül kapható készítményekre, amiben valójában nincs is progeszteron. Ha nem jön meg és nem múlik a rózsaszínes folyás, szerintem menj el a dokidhoz. Szorítok! 🤞
okt. 27. 11:20
 6/21 A kérdező kommentje:

Kerestem és a dokival is beszéltem erről, azért is használom.

Én most rábízom magam, mert nincs más választásom. Holnap kéne megjönnie, szóval ha ezzel én most bebattyogok az ügyeletre röhögve elhajtanak a fenébe, nem adnak ptogeszteront. Holnap is nagyon kétesélyes, hogy foglalkozni fognak velem.

Amúgy barnázásom nincs, reggel volt 2x rózsaszínes nyálkás folyásom és ennyi, de mivel ilyet eddig nem tapasztaltam arra lettem volna kíváncsi, hogy akinél volt hasonló ilyen idő tájt, azzal mi történt?!

okt. 27. 11:50
 7/21 anonim ***** válasza:
Igen, ezért írtam, hogyha nem jön meg
okt. 27. 12:16
 8/21 anonim ***** válasza:
Nekem a rózsaszín folyásból délutánra vetélés lett 4 hét 7 naposan. Szerintem ha holnapig minden oké és nem jön meg, menj el nődokihoz progeszteront íratni. A krém ilyen esetekben sajnos semmit sem ér
okt. 27. 17:36
 9/21 A kérdező kommentje:
#8 Még csak holnap leszek 4+0, senki nem fog foglalkozni velem. :( Ptogeszteront 100%, hogy nem kapnék ilyen korán.
okt. 27. 18:33
 10/21 A kérdező kommentje:
Ja azt lehagytam, hogy palástfű teát is iszok.
okt. 27. 18:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!