2 napja nagyobb mennyiségű vizes folyásom van. Színtelen szagtalan. 2 napom van a nem vártig Mit jelezhet, mi lehet az oka?
Korábban ilyet mensi előtt nem tapasztaltam.
Volt valakinek hasonló?
Nagyon is sajnos. Ha nem volt eddig gond,akkor kár próbálgatni mert cikluszavart okoz. Azt mondjak,3 hónap,mire optimalizál,én 1 ciklust bírtam... nekem abban a honapban,mikor szedtem,kb 10 napot kesett. Utána már nem szedtem,vissza is állt. Termékenységben se segitett.
Ha valaki turelmes,lehet,hogy tenyleg használ
34voltam
Nekem azóta ma a 11.ciklusnap. clostis hónap,szóval reményekkel vágok bele,de közeledvén a karácsonyhoz,nem könnyű lelkileg
Már tavaly is azt hittem karacsonykor,hogy idén minimum terhesen vagy kisbabával ünneplünk🥺😥
5-ös vagyok. Nekem mostanában lesz/van peteérésem (LH teszt szerint). Végre beállt a ciklusom normál 28 naposra (szeptemberben vetettem le a hormonos spirált) így reménykedem, hogy talán hamarosan összejön.
Nálad mi a helyzet kérdező?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!