Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 napja nagyobb mennyiségű...

2 napja nagyobb mennyiségű vizes folyásom van. Színtelen szagtalan. 2 napom van a nem vártig Mit jelezhet, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Korábban ilyet mensi előtt nem tapasztaltam.

Volt valakinek hasonló?

okt. 25. 04:42
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Kétségeim vannak jelenleg
okt. 25. 21:50
 12/35 anonim ***** válasza:

Idon belul jott ki ?

Ez a fajta CB tud fals lenni,szinre mindig száradásos,viszont az vékony csíkot hagy,ez sajnos a kék festék hibája,de ez elég vastag,hatarozott csíknak tunik🤞🏼🤞🏼🤞🏼

Engem is megzavarna,főleg hogy tegnap negatív volt a teszt. Az milyen marka volt?

okt. 25. 21:53
 13/35 A kérdező kommentje:

Tegnap nem teszteltem azt nem tudom kinél láttad, amit feltötöttem az ma esti.

Köszi az észrevételeket halkan örüök a kéimai is így kezdődött, remélem ez most rendben lesg ha van

okt. 25. 21:56
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi!

Na akkor viszont nagyon is bíztató,ha ez az elso teszt☺️ szoritok!!!

okt. 25. 22:00
 15/35 A kérdező kommentje:
Holnap tesztelek majd reggel, remélem addigra már határozottan látszik🤞
okt. 26. 08:19
 16/35 A kérdező kommentje:

Nem bírtam ki teszteltem megint, ez sajnos negatív lett csak nagyon halványan látni rajta. Lehet rossz volt a tegnapi teszt.

Amíg nem jön meg van remény de szerintem majd a következő hónap

okt. 26. 10:01
 17/35 anonim ***** válasza:
Bakker :( sajnalom,sajnos ez a teszt egyre többször csinál ilyet. Teljes ketsegek es remeny kozt tartva a várakozó nőket. Kitartást🤞🏼 nekem se sikerult ez a hónap :(
okt. 26. 14:32
 18/35 A kérdező kommentje:
Köszi, sajnálom kitartást!🤞
okt. 26. 18:54
 19/35 anonim ***** válasza:

5-ös válaszoló vagyok.

Nekem tegnap kellett volna megjönnie de még ma sincs semmi. Péntek reggeli tesztem teljesen negatív.

Ha holnapig nem jön meg akkor csinálok még egyet.

Kérdező nálad mi a helyzet?

okt. 27. 09:33
 20/35 A kérdező kommentje:

Még nem jött meg, clearblue teszt van csak itthon, pénteken este az úgy tűnt időn belül pozitív lett (vélhetően rossz volt a teszt), majd tegnap reggel időn belül extra halvány.

Ma nem teszteltem ha nem jön meg még 1-2 napig akkor tesztelek újra, hátha az ovulációm csúszott el a hónapban és ezért késik és negatív. Szerintem sajna ez a hónap nem sikerült, de nem baj remélem legközelebb😊 Kitartást mindenkinek aki várakozik, ha gondoljátok írjatok hogy mi lett

okt. 27. 14:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!