2 napja nagyobb mennyiségű vizes folyásom van. Színtelen szagtalan. 2 napom van a nem vártig Mit jelezhet, mi lehet az oka?
Korábban ilyet mensi előtt nem tapasztaltam.
Volt valakinek hasonló?
Jaj annyira sajnálom. Egyet biztos megtudtál, soha tőbbé ilyen kék tesztet. És az a verziója is ugyanilyen rossz, amin kereszt kell legyen.
Kívánom a legjobbakat! Facellet javaslom, másoknak is az vált be. Sosem volt szellemcsíkos, a negatív az mindig hómező volt nekem.
5-ös és a 19-es válaszoló vagyok.
Nekem azóta se jött meg,elmúlt a vizes folyásom de a ma reggeli tesztem is negatív.
Most már nagyon örülnék neki ha megjönne és lehetne kezdeni egy újabb hónapot.
5-ös és 19-es vagyok.
Nekem azóta se jött meg, ma reggel is teszteltem mert nagyon elkezdtek fájni a melleim de negatív lett. Remélem azért fájnak mert megjön végre.
Mondjuk nekem 3 évig hormonos spirálom volt és mondták, hogy az sajnos bekavarhat így sajnos valahol számítottam rá. :(
Veled mi újság Kérdező?
Nálam sincs még semmi, nem jött meg, még nem teszteltem de azt sem érzem hogy meg fog jönni.
Holnap tervezek tesztelni ha nem jön meg
Nincs pms tünet, mellem feszül meg ma vettem észre hogy kényelmetlen a melltartóm folyamatosan igazgatnom kellett.
De ez szerintem még nem jelent semmit, illetve nem is tudom hogy ez számít e jelnek.
Nagyon hasonlóan vagyunk kérdező. Melltartót igazgatom én is állandóan. :) Már nem fáj úgy mint pár napja de érzékeny.
Ha hétfőig nem jön meg akkor szerintem felhívom a nőgyógyászomat. Igaz azt beszéltük meg ,hogy fél év után jelentkezek ha nem sikerül addig teherbeesni mivel addigra már 36 éves leszek.
Nekem szeptember 27.-én vette le a spirált azt mondta várjuk meg az első menstruációt aztán lehet próbálkozni. Két nap múlva meg is jött (szept. 29) és 10 napig tartott de azóta semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!