Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 napja nagyobb mennyiségű...

2 napja nagyobb mennyiségű vizes folyásom van. Színtelen szagtalan. 2 napom van a nem vártig Mit jelezhet, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Korábban ilyet mensi előtt nem tapasztaltam.

Volt valakinek hasonló?

okt. 25. 04:42
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Jaj annyira sajnálom. Egyet biztos megtudtál, soha tőbbé ilyen kék tesztet. És az a verziója is ugyanilyen rossz, amin kereszt kell legyen.

Kívánom a legjobbakat! Facellet javaslom, másoknak is az vált be. Sosem volt szellemcsíkos, a negatív az mindig hómező volt nekem.

okt. 27. 17:51
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

5-ös és a 19-es válaszoló vagyok.

Nekem azóta se jött meg,elmúlt a vizes folyásom de a ma reggeli tesztem is negatív.

Most már nagyon örülnék neki ha megjönne és lehetne kezdeni egy újabb hónapot.

okt. 29. 08:17
 23/35 A kérdező kommentje:
Nekem se jött még meg, várakozó üzemben vagyok
okt. 29. 10:21
 24/35 A kérdező kommentje:
Kivel mi a helyzet?
nov. 6. 20:20
 25/35 anonim ***** válasza:

5-ös és 19-es vagyok.

Nekem azóta se jött meg, ma reggel is teszteltem mert nagyon elkezdtek fájni a melleim de negatív lett. Remélem azért fájnak mert megjön végre.

Mondjuk nekem 3 évig hormonos spirálom volt és mondták, hogy az sajnos bekavarhat így sajnos valahol számítottam rá. :(

Veled mi újság Kérdező?

nov. 6. 20:47
 26/35 A kérdező kommentje:

Nálam sincs még semmi, nem jött meg, még nem teszteltem de azt sem érzem hogy meg fog jönni.

Holnap tervezek tesztelni ha nem jön meg

nov. 7. 07:23
 27/35 anonim ***** válasza:
Tesztelj szerintem☺️ pms tünet sincs?
nov. 7. 12:27
 28/35 A kérdező kommentje:

Nincs pms tünet, mellem feszül meg ma vettem észre hogy kényelmetlen a melltartóm folyamatosan igazgatnom kellett.

De ez szerintem még nem jelent semmit, illetve nem is tudom hogy ez számít e jelnek.

nov. 7. 18:02
 29/35 A kérdező kommentje:
Sajnos negatív, úgy hogy majd legközelebb.
nov. 8. 06:26
 30/35 anonim ***** válasza:

Nagyon hasonlóan vagyunk kérdező. Melltartót igazgatom én is állandóan. :) Már nem fáj úgy mint pár napja de érzékeny.

Ha hétfőig nem jön meg akkor szerintem felhívom a nőgyógyászomat. Igaz azt beszéltük meg ,hogy fél év után jelentkezek ha nem sikerül addig teherbeesni mivel addigra már 36 éves leszek.

Nekem szeptember 27.-én vette le a spirált azt mondta várjuk meg az első menstruációt aztán lehet próbálkozni. Két nap múlva meg is jött (szept. 29) és 10 napig tartott de azóta semmi.

nov. 8. 08:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!