Megismerkedést követően hány év elteltével vállaltatok gyereket?
Figyelt kérdés
Vállalkozó szellemű fiú vagyok. Most fejezem be az egyetemet, és ez után bele is vágok. Nagyra törő céljaim vannak, de emellett szeretnék magam mellé egy hasonlóan támogató barátnőt, aki most összejönni látszik.
Ha most megismerkednénk, vajon 7-9 évet kibírna egy kapcsolat a gyerek témáig?
Monogám típus vagyok, nem érdekel más a választottamon kívül...
Jelenleg 22 vagyok, a lány közel 20.
Ui.: ne bíralkodjatok, köszönöm.
okt. 23. 21:44
41/51 anonim válasza:
Mi 5 évig tavkapcsolatban voltunk, addig a baba téma sem volt aktuális, majd összeköltöztünk albérletbe, oda sem éreztük még stabilnak, így mikor saját házat sikerült venni, akkor került szóba a gyerek téma, illetve persze azelőtt is szóba került, hogy majd szeretnénk. Szóval nálunk olyan 7 év telt el, de sajnos nekünk sem jön össze könnyen.
42/51 anonim válasza:
2018ban jöttünk össze, ő akkor már dolgozott 20 éves volt én meg tanultam 17 voltam, érettségi után hozzájuk költöztem. 2 éve házasok vagyunk. Idén nyáron jutottunk arra az elhatározásra, hogy szeretnénk babát.
43/51 anonim válasza:
28 évesek vagyunk, 1,5 éve együtt és nem téma még, pedig benne vagyok a korban. Aggódom is kicsit, de hát nincs mire szülni meg mi sem éltük ki magunkat minden téren. Talán 5 év múlva, de akkor meg lehet biológiailag nehezebb lesz. Erre is felkészültem
45/51 anonim válasza:
2016-ban jöttünk össze, akkor én 18 éves voltam, ő pedig 20. Idén (2024-ben), 27 és 29 évesen kezdtünk el próbálkozni. Fiatalon találtunk egymásra, de nem kapkodtunk, 2020-ban költöztünk össze, 2022-ben volt az esküvőnk és 2023-ban megvettük a házunkat. Most érezzük úgy hogy jöhet a baba és reméljük hamarosan jön is majd! 😊
46/51 anonim válasza:
Ki érzi magát dedóba hogy akik több év után vállaltak gyereket azok mind le vannak pontozva?🤣🤣🤣
47/51 anonim válasza:
Van egy 67%-os lepontozó, aki úgy tűnik, mintha azzal szórakozna, hogy mindent lepontoz. Nem csak ennél a kérdésnél, sok kérdésnél látom ebben a kategóriában (másikat én nem nézek).
48/51 anonim válasza:
#46 vagyok
Elég gáz hogy ezzel szórakozik:D nem sok élete lehet :D
49/51 anonim válasza:
Ugyanaz,mint a 4es valaszado,nagyon jot ir! A kor sokat szamit. Mi is 17 evesek voltunk,24 evesen lettem terhes,25 lettem mikor lett babánk,tehat 8évre ra vallaltunk
50/51 anonim válasza:
Nem kéne gyerek 20 év után se. Csak elrontja a kapcsolatot, ami addig működött+ az idegrendszeri is tönkreteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!