Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan itt aki alig, hogy...

Van olyan itt aki alig, hogy megismerkedtek a párjukkal és szinte azonnal gyereket vállaltak?

Figyelt kérdés
Tervezett vagy véletlen? Együtt vagytok még? Hány évesek voltatok akkor?
2014. nov. 10. 12:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem felelőtlenségre senki nem lehet büszke, ha van ilyen.
2014. nov. 10. 12:35
 2/18 anonim ***** válasza:
37%

Nem minden estben felelőtlenség.

Mi nem gyereket vállaltunk,hanem házasodtunk,mert tudtuk azt,hogy együtt fogjuk leélni az életünket.És ezen senki és semmi nem változtathat,ez csak elhatározás kérdése.De nemsokára jön a baba is :) (Már 4éve vagyunk együtt)

2014. nov. 10. 12:39
 3/18 anonim ***** válasza:
54%

Hogyne lenne az.

Akkor amikor még a másik igazi arcát, jellemét nem ismeri az ember főletlenség, nem megfelelően védekezni meg szintén az.

2014. nov. 10. 12:42
 4/18 anonim ***** válasza:
39%

Én 24, a férjem 28. Fél éve voltunk együtt, amikor éppen elkezdtük tervezni a babát, addigra össze is házasodtunk, az első alkalommal meg is fogant a lányunk. A babatervezés oka az volt, hogy az én szakképzésem (pszichológus leszek) nagyon kemény feltételeket szab a résztvevők elé, ennek nyomán mindenképpen még a mesterképzés alatt akartunk gyermeket vállalni, a következő időpont 6-7 évvel későbbi lett volna, amit nagyon nem akartunk. Otthonról dolgoztam egyébként, szakfordítóként, ezt a munkát a pici mellett is csinálhattam - ebben a formában anyagi változást sem hozott a kiscsaj. :) A férjem eközben biztos munkát kapott, megkezdte a rezidensi éveit egy klinikán, ahová mindig is vágyott, mellette egy hatalmas ösztöndíjat is kapott a kutatáshoz - úgy éreztük, mind anyagilag, mind lelkileg készen állunk a babára. Ennek már 5 éve, köszönjük, gyakorlatilag töretlenül ugyanolyan szerelmesek vagyunk, lassan a kistesóban gondolkozunk.

A mi történetünk azonban csak egy tapasztalat, nyilván ezer eset van, amikor a dolog rosszul sül el, ahogyan ezer olyan is van, hogy 20 év után válnak el a felek.

2014. nov. 10. 12:45
 5/18 anonim ***** válasza:
52%

Fél év után kerte meg a férjem a kezemet.Fél évre rá tűztük ki a lagzi időpontját,és ugy voltunk jöhet a baba barmikor!

Az esküvőn mar 18hetes voltam,igaz nem számítottam rá,hogy olyan szerencsések leszünk és elsőre megfogan.

Ennek lassan 6éve,köszönjük boldogok vagyunk azota is egyutt!

Persze tudom vannak,akiknek másképp hozza az élet.

2014. nov. 10. 12:53
 6/18 anonim ***** válasza:
58%

23 évesen ismertem meg,ő akkor 30 volt.

Közös a munkahelyünk,ott ismertem meg.

8 hónap együtt járás után csúszott be a baba,egy munkahelyi felelőtlen egymásnak esés következménye. :D

Természetesen vállaltuk őt,hisz minden adott volt.

Volt munkák,saját lakás,kocsi egy kis félretett pénz és nagy nagy szerelem.

Ennek immár 4 éve.Azóta is együtt vagyunk,esküvőnk jövő május 30.-án lesz. :)

2014. nov. 10. 13:15
 7/18 anonim ***** válasza:
69%
Sórgornőmék 3 hónapja voltak együtt amikor becsúszott nekik a lányuk.Most októberben volt a 9.ik házassági évfordulójuk,jól megvannak.
2014. nov. 10. 13:20
 8/18 anonim ***** válasza:
19%
háháhhh 1.kommentelő itt az ellenszél ;) a jó példák :-*
2014. nov. 10. 13:23
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem utolsó piont ezt írtam. Akinek nem jött be úgysem fogja leírni. És mindjárt jön a minden jöttmentnek szülj az a tuti szövegek.
2014. nov. 10. 13:33
 10/18 anonim ***** válasza:
38%
Fél év együttjárás és együttélés után döntöttünk a baba és közös jövő mellett. Egy év után az esküvőnkön már terhes voltam és azóta született még egy gyermekünk. Boldogok vagyunk és még tervezünk babát.
2014. nov. 10. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!