Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan itt aki alig, hogy...

Van olyan itt aki alig, hogy megismerkedtek a párjukkal és szinte azonnal gyereket vállaltak?

Figyelt kérdés
Tervezett vagy véletlen? Együtt vagytok még? Hány évesek voltatok akkor?
2014. nov. 10. 12:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A férjem besikerült a szüleinek, igazából nem tudom mennyi ideje voltak együtt, de biztos nem régóta mert az anyja épphogy betöltötte a 18-at. Ez 40 éve volt, azóta is együtt vannak..
2014. nov. 10. 13:40
 12/18 anonim ***** válasza:
62%
Az egyik ismerősöm volt így. 26 volt a csaj, a pasi 30. Három hónap után már gyereket akartak. A csaj terhes lett, majd összevesztek és 10 hetesen elment abortuszra. Azóta egyszer összejöttek, majd megint szétmentek. Buta nő!
2014. nov. 10. 13:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Sógornőmék pár hónap után vállaltak (tudatosan) babát, összeházasodást csak jóval később tették. Ő akkor 31 volt. Jelenleg házasok, 3 gyerek, jól élnek, anyagilag is, szeretetben is, nem bánták meg.
2014. nov. 10. 14:20
 14/18 anonim ***** válasza:
83%

Na hát...mindenki magából indul ki ;) Lehet hogy egy két embernek nem jött össze a kapcsolata,ezáltal azt gondolja,hogy aki hamar vállal gyereket párjával,az felelőtlen!

Párom 5 hónap együtt járás után jegyzett el, pár hónap múlva összeköltöztünk!

Kb.1 éve voltunk együtt,amikor terveztük az első gyereket...azóta is együtt vagyunk, és már úton a harmadik baba!

2014. nov. 10. 14:34
 15/18 anonim ***** válasza:
A baratnom.ket honap utan veletlenul lett terhes osszehazasodtak megtsrtottak a babat.biztos konnyelmuseg volt de bejott mert azota is boldogok lett meg egy gyerek a nagy mar iskolas.mi het ev utan vallaltuk tervezettrn a lanyomat megis gajra ment azota a kapcsolat.nem lehet erre sem adni...
2014. nov. 10. 16:15
 16/18 A kérdező kommentje:
Nálam azért merült fel a téma ,mert mi 9 hónapja vagyunk együtt ebből 8 hónapja együtt élünk és párom felhozta a baba témát , hogy szeretne már apuka lenni. Én pedig jövőre leszek 30 és 3 gyereket szeretnénk majd idővel. Anyagilag megengedhetnénk csak eddig rossz tapasztalatokat hallottam ezzel a témával kapcsolatban.
2014. nov. 10. 20:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom mire vártok, ha mindjárt harminc leszel... Együtt vagytok, együtt éltek. Felnőtt emberek vagytok. Hülyeség, hogy éveket kell várni... szerintem ennyi idő után bőven el lehet dönteni, hogy ki mit akar. Ha minden ok, miért ne jöhetnének a gyerekek?
2014. nov. 10. 20:54
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 1 hónap ismeretség után jött a (véletlen) baba. De hozzáteszem , hogy majdnem 30 évesek voltunk már mindketten és pontosan tudtuk, mit akarunk. Megtartottuk , sőt nagyon is örültünk neki mindketten az első perctől kezdve. Ennek már lassan 4 éve és most úton van a kistesó :-)
2014. nov. 10. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!