Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki nagyon szeretne babát és...

Aki nagyon szeretne babát és nem lehet közös a párjukkal az volt úgy hogy házi inszemmel oldotta meg? Tapasztalatokat írnátok nekem?

Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 08:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ezt hogy érted?
2012. dec. 15. 08:16
 2/18 A kérdező kommentje:
hallottam olyan megoldást, hogy nem volt pénzük lombikra, így házilag oldották meg steril körülmények között, fecskendővel rakták fel egy barát donor spermáját.
2012. dec. 15. 08:26
 3/18 anonim ***** válasza:
Ez szerintem kamú ez a kérdés. De ha kérdező tudsz linkelni, hogy hol olvastad akkor kíváncsi lennék rá. Otthon nem tudsz steril körülményeket biztosítani. Meg ahhoz egyéb feltételek is kellenek.
2012. dec. 15. 08:51
 4/18 A kérdező kommentje:
linkelni nem tudok, ezért is kérdem. Egyik ismerősömtől hallottam, és ezért csodálkoztam. Elvileg meleg párok csinálják így.
2012. dec. 15. 08:54
 5/18 anonim ***** válasza:
Egyszer már volt itt ilyen kérdés. De szerintem"házilag" megoldani lehetetlen. Nem hinném, hogy fogant már így baba.
2012. dec. 15. 09:00
 6/18 anonim ***** válasza:
Elvileg technikailag biztosan megoldható. Nem lesz steril, de miért kellene annak lennie egy házi módszernek. Ha simán lefeküdne a nő a donorral az sem lenne steril. A másik pedig, hogy nekem még orvosilag ellenőrzött körülmények között és pontosan időzített inszeminációval is csak a 3. sikerült, tehát ezt valószínűleg többször meg kellene ismételni. Egyébként sem felelne meg teljesen az igazi inszeminációnak, mert házilag nyilván csak a hüvelybe juttaná fel a spermát, míg inszeminációnál a méhbe kerül az előkészített (centrifugált) sperma.(amúgy elég vad ötletnek tartom, de nem ez volt a kérdés)
2012. dec. 15. 09:05
 7/18 anonim ***** válasza:
49%

Ponosan most voltam a dokimnál. Nálunk az a gond, hogy hamar lekónyul a párom.... de érdekes módon, ha sokkal tovább bírja (végig bírja), ha nem a hüvelyemben lesz vége... szájjal izgatás...

Szóval a dokim mondta most (mivel ismeri a gondjainkat), hogy vegyek egy fecskendőt, legyen vége a páromnak "kint" hüvelyen kívül és szívjuk fel a spermáját a fecskendőbe és az ujjammal nyúljak be a hüvelyembe és tapogassam ki a méhszájat, hogy milyen magasan van. Aztán feküdjek hanyatt, lazítsam el a hüvelyemet és nagyon-nagyon óvatosan, hogy az egyik ujjal vezetem a fecskendőt fel (nehogy a műanyag hegye megkarcoljon odabent) a hüvelyben.. fecskendőzzem be a spermát és azonnal álljank gyertyába, de mindenképpen maradjon bent több órára a cucc.

Majdnem eljultam, mikor mondta, szó szerint kiröhögtem, de Ő tök komoly maradt és nem értette a reakciómat.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy igen, LH tesztet kell csinálni és mikor ovuláció van, akkor elő a műanyag fecskendő és a partner spermája :)

Sok sikert, nem lehetetlen, ha egy doki javasolta!!!!!

2012. dec. 15. 09:36
 8/18 anonim ***** válasza:
0%

A palinak ott előttetek kéne kivernie és oda adnia a spermát, hogy frissen legyenek befecskendezve.

De ez elég morbid, mert a férjed ugyan mit szólna ehez!?

Én inább elmennék discoba, össze feküdnék egy palival aki tetszik, többet nem találkoznék vele, és bíznék benne hogy össze jött a baba!

Ha mindd ketten szeretnétek a babát, akkor a férjednek már úgy is mindegy kitől van!!!

2012. dec. 15. 09:57
 9/18 A kérdező kommentje:
7es válaszoló, a doki tényleg javasolja? Akkor bizti hogy nem lesz beteg a baba? Magadnak fel tudod tenni, vagy a párodnak kell fecskendőzni? Mindegy milyen fecskendő??
2012. dec. 15. 11:10
 10/18 anonim ***** válasza:
A teherbeesés módja hogyan függ össze azzal, hogy beteg lesz-e a baba?
2012. dec. 15. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!