Aki nagyon szeretne babát és nem lehet közös a párjukkal az volt úgy hogy házi inszemmel oldotta meg? Tapasztalatokat írnátok nekem?
Ponosan most voltam a dokimnál. Nálunk az a gond, hogy hamar lekónyul a párom.... de érdekes módon, ha sokkal tovább bírja (végig bírja), ha nem a hüvelyemben lesz vége... szájjal izgatás...
Szóval a dokim mondta most (mivel ismeri a gondjainkat), hogy vegyek egy fecskendőt, legyen vége a páromnak "kint" hüvelyen kívül és szívjuk fel a spermáját a fecskendőbe és az ujjammal nyúljak be a hüvelyembe és tapogassam ki a méhszájat, hogy milyen magasan van. Aztán feküdjek hanyatt, lazítsam el a hüvelyemet és nagyon-nagyon óvatosan, hogy az egyik ujjal vezetem a fecskendőt fel (nehogy a műanyag hegye megkarcoljon odabent) a hüvelyben.. fecskendőzzem be a spermát és azonnal álljank gyertyába, de mindenképpen maradjon bent több órára a cucc.
Majdnem eljultam, mikor mondta, szó szerint kiröhögtem, de Ő tök komoly maradt és nem értette a reakciómat.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy igen, LH tesztet kell csinálni és mikor ovuláció van, akkor elő a műanyag fecskendő és a partner spermája :)
Sok sikert, nem lehetetlen, ha egy doki javasolta!!!!!
A palinak ott előttetek kéne kivernie és oda adnia a spermát, hogy frissen legyenek befecskendezve.
De ez elég morbid, mert a férjed ugyan mit szólna ehez!?
Én inább elmennék discoba, össze feküdnék egy palival aki tetszik, többet nem találkoznék vele, és bíznék benne hogy össze jött a baba!
Ha mindd ketten szeretnétek a babát, akkor a férjednek már úgy is mindegy kitől van!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!