Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki nagyon szeretne babát és...

Aki nagyon szeretne babát és nem lehet közös a párjukkal az volt úgy hogy házi inszemmel oldotta meg? Tapasztalatokat írnátok nekem?

Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 08:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
mert nem rögtön bekerül a helyére, mennyire lehet steril körülményt biztosítani... stb. Ebből gondoltam
2012. dec. 15. 19:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Mi amikor hagyományos módon csinálunk gyereket, akkor sem sterilizáljuk előtte a dolgainkat.
2012. dec. 15. 19:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha még aktuális a kérdés, akkor én most fogom ezt a módszert kipróbálni és a tapasztalataimat feljegyezni. Ha lesz eredménye, akkor meg fogom írni.
2014. szept. 5. 21:57
 14/18 anonim ***** válasza:
Szia utolsó!Engem érdekelne mindenképp!Légyszi írj le mindent!!!Köszi
2014. szept. 6. 12:43
 15/18 anonim ***** válasza:

Kipróbáltam és úgy tűnik nem lehetetlen egy dolog, csak kitartás kell hozzá!

Szóval nálam a következő a gond:

1: gyógyszert kell szednem, hogy egyáltalán peteérésem legyen, mert ugye az nem rendszeres nálam

2:le kellett fogynom kb 5-10 kg, hog a szervezetem "tiszta" legyen

3:vizsgálatok, szulival egybekötve

4:ha abbahagyom a gyógyszerek szedését, esélytelen, hogy a jövőben gyerekem legyen

Az utolsó ponton tartok, belefáradtam, hogy nem történik szinte semmi, így sajnos muszály feladnom a további próbálkozásokat. Nem akarok gyógyszereket szedni egész életemben!

Selejtesnek érzem magam, hogy még erre sem vagyok képes!

2014. dec. 6. 16:20
 16/18 A kérdező kommentje:

Sajnálom, de ne add fel!! Biztos h nem vagy selejt, butaságot ne is mondjál!!

Egyébként ha téged megnyugtat,akkor annyit mondanék,hogy én is kiprobáltam, elsőre sikerült, és már 4 hónapos, itt szuszog mellettem! :) ne add fel semmikép!!

2014. dec. 6. 21:54
 17/18 anonim ***** válasza:
na ennek viszont nagyon örülök. :)
2014. dec. 7. 16:15
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. dec. 9. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!