Clostisok tapasztalatokat kérnék ki mit érzett peteéréskor?
Sziasztok!Babát szeretnénk párommal. Ma tarok ciklusom 19.-ik napján 17.-21.-ig szedtem a clostit 5 napig 1 szemet. Olyat érzek a jobb petefészkemnél, mintha meg akarna jönni, feszit, enyhén görcsől. Mitől lehet ez?
Kinek hogy jött meg az 1. havi clostitól a mensije? Mert nekem 36 napos július óta, és nem tudom hogy számitsak rá. A válaszokat előre is köszönöm.
Én a clostitól enyhe görcsöket éreztem peteéréskor kb.3 napig.
Aztán a mensim 28 nap helyett 30 napra jött meg. Kicsit kitolta a ciklusomat a gyógyszer. Nekem ez a 2.clostis hónap.Tegnap kezdtem szedni,ma vagyok a 6.napon.
Szia!
Amikor a petefészek körül éreztem hasonlót, szurkálást, feszítést, kisebb görcsöt, akkor volt peteérésem és közelgett az ovuláció, a teherbeesés legvalószínűbb időpontja. Amikor ezt éreztem, hamarosan jelentkezett a tojcsis nyák is, és én ovutesztet használtam, ami meg pozitív lett. Akkor érdemes együtt lenni, illetve közvetlen előtte és utána is esélyes!
Használsz ovutesztet, követik UH-n a peteérésed.
Nekem nem követték, 5x1 szemet szedtem, 28-29 naposak a ciklusaim, ovulációm a 15. napon van általában (jelek és ovuteszt alapján) és nem tolta ki, nem befolyásolta a mesimet a closti.
Azt mondják, általában a peteérés/ovuláció után 14 nappal jön meg a nagy átlagnak... Kb. így lehet számolni.
Megy a nagy drukk Neked, hogy sikerüljön a pocaklakó! :)
Nekem már sikerült, 8+2 hkm vagyok.
Köszönöm a gratulációt!
Nem, az első hónapban elkerültük pont az ovut. Viszont a másodikban már 100 mg-os E-vitamint is szedtem és ovuteszteltem, így tökéletesen be tudtuk lőni az időpontot és a vitamin meg erősítette a méhfalat, sejtet elvileg :)
Szóval a második ciklusban sikerült.
Azt nem igazán értem, hogy a 17-21-ig szedted a clostit, az a naptári dátum? Hanyadik ciklusnapodon kellett elkezdened szedni?
Amúgy az első tesztet azt mondják az aktuális együttlét/ovuláció utáni 14 nappal már meg lehet csinálni, de még nem 100%, hogy az eredményt kiadja. Van akinek a nemvárt napja előtt már kimutatja, és van akinek meg egy héttel utána... Én a nemvárt napján teszteltem, ovu utáni 14. nap és már pozitív volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!