Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostisok tapasztalatokat...

Clostisok tapasztalatokat kérnék ki mit érzett peteéréskor?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Babát szeretnénk párommal. Ma tarok ciklusom 19.-ik napján 17.-21.-ig szedtem a clostit 5 napig 1 szemet. Olyat érzek a jobb petefészkemnél, mintha meg akarna jönni, feszit, enyhén görcsől. Mitől lehet ez?

Kinek hogy jött meg az 1. havi clostitól a mensije? Mert nekem 36 napos július óta, és nem tudom hogy számitsak rá. A válaszokat előre is köszönöm.

#Segistéget kérnék
2012. okt. 29. 00:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Én a clostitól enyhe görcsöket éreztem peteéréskor kb.3 napig.

Aztán a mensim 28 nap helyett 30 napra jött meg. Kicsit kitolta a ciklusomat a gyógyszer. Nekem ez a 2.clostis hónap.Tegnap kezdtem szedni,ma vagyok a 6.napon.

2012. okt. 29. 08:57
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Amikor a petefészek körül éreztem hasonlót, szurkálást, feszítést, kisebb görcsöt, akkor volt peteérésem és közelgett az ovuláció, a teherbeesés legvalószínűbb időpontja. Amikor ezt éreztem, hamarosan jelentkezett a tojcsis nyák is, és én ovutesztet használtam, ami meg pozitív lett. Akkor érdemes együtt lenni, illetve közvetlen előtte és utána is esélyes!

Használsz ovutesztet, követik UH-n a peteérésed.

Nekem nem követték, 5x1 szemet szedtem, 28-29 naposak a ciklusaim, ovulációm a 15. napon van általában (jelek és ovuteszt alapján) és nem tolta ki, nem befolyásolta a mesimet a closti.

Azt mondják, általában a peteérés/ovuláció után 14 nappal jön meg a nagy átlagnak... Kb. így lehet számolni.

2012. nov. 7. 12:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ma vagyok a 29.-ik napomon, elkezdett feszűlni a mellem nagyon, és szurkál a hasam is. Nem érzem jelét a mensinek jövőhét keddig ha nem jön meg akkor tesztelek. Mert akkor az eddigi tapasztalatokat amit hallottam szinte mindenkinek akinek hosszú volt a ciklusa leröviditi legalább 4 nappal, akkor nekem is hamarabb kellene meg jönnie ha meg jön. Reggeli hőm 10 napja üti a 37 celsiust. Hát nem tudom. Ti is babát szeretnétek? Én sajnos juniusban elvesztettem, 6 hetesen, és azóta lett 36 napos a ciklusom.
2012. nov. 8. 07:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Megy a nagy drukk Neked, hogy sikerüljön a pocaklakó! :)

Nekem már sikerült, 8+2 hkm vagyok.

2012. nov. 8. 08:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok, egészséges babavárást kivánok neked! Remélem hogy sikerült, a melleim is megnöttek egy kicsit, párom vette észre a leghamarabb, na meg érzékeny a mellbimbóm. Hát nem tudom, kicsit félek tesztelni, főleg úgy hogy nem tudom most hogy mikorra várjam a mensim, mert 16-án kéne megjönnie(jövőhét csütörtök) de elvileg ugye előrébb hozza a mensit ugyhogy nem tudom. Neked az első hónapban sikerült?
2012. nov. 8. 08:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Köszönöm a gratulációt!

Nem, az első hónapban elkerültük pont az ovut. Viszont a másodikban már 100 mg-os E-vitamint is szedtem és ovuteszteltem, így tökéletesen be tudtuk lőni az időpontot és a vitamin meg erősítette a méhfalat, sejtet elvileg :)

Szóval a második ciklusban sikerült.

2012. nov. 8. 08:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Azt nem igazán értem, hogy a 17-21-ig szedted a clostit, az a naptári dátum? Hanyadik ciklusnapodon kellett elkezdened szedni?

Amúgy az első tesztet azt mondják az aktuális együttlét/ovuláció utáni 14 nappal már meg lehet csinálni, de még nem 100%, hogy az eredményt kiadja. Van akinek a nemvárt napja előtt már kimutatja, és van akinek meg egy héttel utána... Én a nemvárt napján teszteltem, ovu utáni 14. nap és már pozitív volt.

2012. nov. 8. 09:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Október 11.-16.-ig volt mensim 16.-án elmentem a nőgyógyászomhoz és beszéltem vele hogy babát szeretnénk stb...! Azt mondta hogy másnap egyből kezdjem el a clostit szedni szóval igy mensim után azaz október 17.-21.ig szedtem napi 1 szemet. Ma vagyok ciklusom 29.-ik napján. Remélem nem jön meg :) Aluszékony is vagyok, sokat járok hajnalban is pisilni, ez nem a meg szokott az biztos. Nem tudom hogy most ez baba lesz-e vagy sem mert nekem az előző terhességem teljesen más volt.
2012. nov. 8. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!