Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan is hőmérőzzek? Tapaszta...

Hogyan is hőmérőzzek? Tapasztalatokat várok!

Figyelt kérdés
2 műszakban járok dolgozni,de nagyon szeretnénk babát!Nőgyógyászom javasolta a hőmérőzést,csak nem tudom mikor mérjek ha éjszakás műszak után haza megyek!alvás után vagy mielőtt lefekszem!Fontos,hogy mindig ugyanakkor,mármint abban az időpontban mérjem a hőm?
2012. okt. 26. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Az lenne a legfontosabb hogy minden nap ugyan abban az időpontban mérd, felkelés után. Legalább 1-2 órán keresztül mérés előtt aludnod kéne, hogy megbízható eredményt kapj. Nekem egy félóra eltérés miatt is van változás, ami már esetleg félre is vezetne.

Attól függ mikor érsz haza. Valahogy össze kéne hozni hogy akkor aludni is tudj, de ne később mért mint amikor másik műszakos vagy és kelsz. Ez így elég bonyolúlt. Ha meg ugye hetente változik a műszak akkor meg jelöld hogy most 6 kor mértem most meg 8 kor (például), és akkor esetleg láthatod hogy tényleg emelkedett e. Illetve amit még javasolnék, hogy figyeld a nyák állapotát, minőségét, az is sokat elárul. Sok sikert a babához!

2012. okt. 26. 16:12
 2/6 A kérdező kommentje:
szia!Hát olyan fél 7 fele érek haza,mindig,ha alszom utána tudom jelölni mennyi alvás után mértem a hőm!Hát igen elég nehéz így!Köszi a választ!
2012. okt. 26. 16:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Csak rögtön ébredés után van értelme mérni, máskor nem. Se lefekvés előtt,se napközbe, sem kelés után fél órával.

Ahogy kinyitod a szemed, mérni kell.

2012. okt. 26. 16:36
 4/6 A kérdező kommentje:
kedves utolsó!Értem,hogy azonnal kell mérni,de éjszakás után ha alszom legalább 6 órát akkor is jó?
2012. okt. 27. 18:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Ki kell próbálni. Sokan írták már, hogy egy időben kell mérni, de nekem az a tapasztalatom, hogy nem számít.

Akár 6-kor kelek, akár 10-kor, a görbén ugyanúgy kivehető, hogy mikor van ovu.

Próbáld ki.

2012. okt. 27. 18:44
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!Ki próbálom hátha...Szerintetek most lehet peteérésem?Már a 15. napon vagyok és rettenetesen szúrkál a hasam alja!Ez lehet attól???
2012. okt. 31. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!