Kismamák, anyukák igaz az az állitás, hogy a mellbimbó fájdalom utalhat babára? Ti tapasztaltátok ezt, mikor babások lettetek? Elkezdett viszketni is, nagyon fura. Irjatok tapasztalatokat: ) )
Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 20:35
1/8 anonim válasza:
Nekem nem fájt a mellbimbóm, ugyan úgy feszített mint mielőtt megjött.
3/8 anonim válasza:
Nekem nagyon érzékeny volt, és ágaskodott egész nap. Első pillanattól.
4/8 anonim válasza:
Nekem nagyon érzékeny volt, mint még soha addig, ezért biztos is voltam benne, hogy összejött a babám...
Már féléves nagylány :)
5/8 A kérdező kommentje:
De jó ezt hallani,és néha jobban-néha enyhébben fájdogált?Pld 1hétig majd meg bolondultam,ma viszont enyhült,de érzékeny,tesztem negativ,de kedden remélem egy vérvételből kiderül mi okozza ezt a szokatlan érzést:)
2012. okt. 25. 07:36
6/8 anonim válasza:
Nekem érintésre érzékeny a mellbimbóm,vagyis fáj ha hozzáérek,vagy megnyomom!!Neked is ilyen érzés? (nem viszket)
Jó lenne egy baba...de én már semmibe sem merem magam beleélni,mert egy éve próbálkozunk (alacsony progeszteron szint)
7/8 anonim válasza:
Na, mi a helyzet lányok? Izgulok értetek!:)
8/8 anonim válasza:
velem semmi, nem jött még meg!..de szerintem nincs semmi...terhességi teszt tegnap negatív volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!