Szörnyű mellbimbó fájdalom volt már valakinek?
Szia! Én jövő hét csütörtökre nem várom, és nekem is egyre jobban fáj a mellbimbóm! Mensi előtt eddig csak a melleim szoktak fájni, de most a mellbimbóm is nagyon. Van egy kis vizes folyásom is, de azért nem olyan brutál mint az előző váalszolónak.
Majd írd meg mindenképpen az erdményt! Szurkolok! Mikor tesztelsz?
Hát én szerdánál előbb nem merek tesztelni. Tegnap egy kicsit elkeseredtem, mert azt olvastam, hogy a mellfájdalom a progeszteron hatása, és én duphastont (progi pótlót) szedek a megtapadás érdekében. Azért bizakodom. Szerdán írd ám meg az eredményt, én is megírom!
Remélem mindkettőnknek pozitív lesz!
szia! én is pont ugyanilyen égetö érzést éreztem a kisfiammal! volt,hogy tökre fájt,aztán meg semmi. és sürün jártam pisilni is :)
én mára nem vártam,eddig még nem is jött meg.egy picit fájnak a cicieim,de nem ugy mint "annó". azért reménykedjünk! drukkolok neked is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!