Mellbimbó fájdalom, gyomorégés, tojásfehérje-néha krémesebb nyák, milyen hormon baj lehet?
Köszi a gyors válasokat!
Azért nem gondolom hogy terhes vagyok mert, a babáról már lemondtam. Elegem van a bunkó orvosokból is...az nem segítség hogy "fogyál le"...egy orvos barát mondta egyébként hogy, a túlsúly nyilván nem elönyös, de nem kizáró ok ahhoz hogy valaki babát várjon..amúgy a hormon probléma az egy vékony nönek is hormonprobléma...kétszer is vizsgálták a hormonokat és azt mondták hogy minden jó, a nögyógyászok szerint semmilyen testi bajom nincs...de már másfél éve nem védekezünk a párommal és mégsem jött össze a baba...már millió negatív tesztem volt...igazából, elegem van az egészböl. Azért nevetséges hogy a 21. században ott tart az orvostudomány hogy "foggyá le" az lesz az univerzális megoldás minden bajra..komolyan ennél még egy kuruzsló is többet tud. Bocsi hogy ennyit írok de csalódott vagyok eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!