Akik nagyon régóta próbálkoznak a babával, milyen dőközönként vannak együtt a párjukkal?
Itt megint a kulcsmondat: nem kényszerből szexelni, hanem amikor jól esik. A hormonok is teljesen másképp dolgoznak ilyenkor.
Ha elmarad, akkor elmarad, ne erőltesd, mert gépi lesz, és nem ez a célja, hogy megunjátok egymást.
Köszi a válaszokat.
Akkor lehet hogy bennem van a hiba. Úgy érzem már alig van bennem szexuális vágy, lehet sok ideig kibírnám szex nélkül. A férjem persze 2-3 naponta megkíván, de sosem utasítom vissza, mert tudom ha már belelendülünk nekem is megjön az a vágy. De sosem én vagyok a kezdeményező, ugye értitek. És a végén mindig van orgazmusom, talán még sosem volt olyan hogy nem volt. Csak az eleje olyan, hogy legszívesebben inkább mást csinálnék. Szóval ez is ennyire számítana?
Már sokféle tesztet kipróbáltam, de egy sem mutatott pozitívat, úgyhogy hagytam is, meg a doki is azt mondta hogy felesleges, inkább legyünk együtt 2-3 naponta az biztosabb.
Már szedtem clostyl-t is, egyelőre itt tartunk. Tovább nem nagyon akarok menni, mert úgy érzem semmi gond velünk, csak nem vagyunk együtt jó időben.
Amúgy van már egy 4 éves kislányunk, aki elsőre összejött.
Kezdetben, nagyjából fél évig én is nagyon lelkesen vezettem a hőgörbét. Ehhez igazítottuk az együttléteket és nekem is volt lelkifurdalásom, amikor kihagytunk 1-1 alkalmat. Aztán már nem mértem az ébredési hőmérsékletet, mert nagyjából kitapasztaltam, hogy mikor van ovulációm (nyák + nagyobb szexuális étvágy). Kezdtem feladni: ideális időpontban vagyunk együtt és mégsem sikerül?! Ráadásul gépiesség vált az egész, csak nyűg volt, kötelesség, amin túl kell esni. Aztán a 10. hónapban már nem görcsöltem rá, úgy voltam vele, lesz ami lesz; ha most sem sikerül, adok magunknak még fél évet és irány a doki. De sikerült! :-)
Szerintem csak el kellett engedni a görcsöt. Legalábbis én ezzel magyarázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!