Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megismerkedést követően hány...

Megismerkedést követően hány év elteltével vállaltatok gyereket?

Figyelt kérdés

Vállalkozó szellemű fiú vagyok. Most fejezem be az egyetemet, és ez után bele is vágok. Nagyra törő céljaim vannak, de emellett szeretnék magam mellé egy hasonlóan támogató barátnőt, aki most összejönni látszik.

Ha most megismerkednénk, vajon 7-9 évet kibírna egy kapcsolat a gyerek témáig?

Monogám típus vagyok, nem érdekel más a választottamon kívül...

Jelenleg 22 vagyok, a lány közel 20.

Ui.: ne bíralkodjatok, köszönöm.

okt. 23. 21:44
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
59%
Rossz minta vagyok, fél éve volt a munkahelyemen, a végefelé kezdtünk csak beszélgetni és a kapcsolatunk 3. napján estem teherbe az első gyerekünkkel.
okt. 23. 21:50
 2/51 A kérdező kommentje:
Azért köszi, hogy megosztottad.
okt. 23. 21:52
 3/51 anonim ***** válasza:
86%
2016-ban találkoztunk, 2021-ben született az első gyerekünk.
okt. 23. 21:55
 4/51 anonim ***** válasza:
94%

Mi elég korán jöttünk össze. Én 17, férjem 18 éves volt. 25 évesen, tehát 8 év után szerettünk volna gyereket, de sajnos nem volt olyan egyszerű, 2 év után sikerült csak, 27 évesen.

Most ez nyilván attól is függ, hogy a hány évesekről van szó. Egy 30 éves nő (ha akar gyereket egyáltalán) akkor valószínűleg pár éven belül akar, és ez esetben nem bír ki 7-9 évet a kapcsolat. Ellenben egy 20 éves lány lehet, hogy eleve csak 27-28 évesen akar anya lenni. Ezt a lánnyal kell megbeszélni, ha már komolyabbra fordul a dolog.

okt. 23. 22:00
 5/51 anonim ***** válasza:
74%
Fél év után eljegyzés, utána fél év múlva esküvő, majd 11 hónap múlva szültem. Ráadásul fiatalok voltunk, én 19, férjem 24, amikor házasodtunk. Tavasszal lesz a 30. házassági évfordulónk. Én biztosan nem vártam volna 9 évet.
okt. 23. 22:05
 6/51 anonim ***** válasza:
83%
2012 óta vagyunk együtt, 22-ben szültem.
okt. 23. 22:05
 7/51 anonim ***** válasza:
83%
Mindenkinél más. Van aki rögtön gyereket akar, más évekig gond nélkül vár. Ez egy olyan dolog amit előre tisztázni kell, ha komolyabb a kapcsolat
okt. 23. 22:10
 8/51 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem simán találhatsz ilyen lányt, de fontos, hogy ezt az elején közöld. Mondd el neki, hogy ennyit akarsz várni, aztán hagy döntse el, akarja-e. Semmiképp se hitegesd, hogy "majd jövőre". Egyébként mi kevesebb mint 4 évet vártunk, én 25 vagyok, lány, és én pl. nem vártam volna, mert van egy eü dolgom, ami miatt valószínűleg hamarabb futok ki az időből, mint mások, lehet tudat alatt ezért kerestem idősebb fiút. De a legtöbb lánynak 30 abszolút ideális lehet.
okt. 23. 22:11
 9/51 anonim ***** válasza:
64%

2015-ben jöttünk össze, a férjem akkor volt 25 éves, én 26.

2021-ben házasodtunk.

2023 elején született a kisfiúnk, idén november/december hónapban születik a kislányunk.

okt. 23. 22:18
 10/51 anonim ***** válasza:
71%
8 év elteltével.
okt. 23. 22:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!