Hogy keressek kisgyerekes anyukákat hogy ne legyek ennyire egyedül, és ha jobban megismerkedunk csere-bere bébiszitterkedest is elvallaljunk? Jó ötlet lenne egyáltalán, és lehetséges?
Olyan egyedül vagyok , nem bírom az egyedüllétet és jó lenne hasonló anyukákkal találkozni, beszélgetni, nálunk lenne is ahol játszani több gyereknek akár.
A lényeg ne legyek annyira egyedül.
Bölcsi nincs a közelben csak 1 es fullra.
30 percet buszoztam oda vissza heti 4 alkalommal par hetes koratol, hogy jatszos csoportba hordjam, hogy ne legyunk egyedul.
Valahol biztos van, keress ra, csak tenni kell erte.
De hol laksz?? Nem mindegy, hogy Kiskutyafarka-alsón vagy mondjuk megyeszékhelyen.
Facebook, google, játszótér, ebből így nehéz segíteni.
Nálunk van hordozós klub, biztos a ti városotokban is van.
Ha ott is havi 1 alkalommal tartanak klub napot, akkor is tuti tudnak mondani még más baba-mama klubbokat.
Nem lehet, hogy nagyon nyomulsz, azért nincs társaságod?
Nem beszólás, de már a kérdésedből, válaszodból is lejön a magányosság, elkeseredés és ha hozzám közeledne így valaki, én se nagyon akarnék tartós ismeretséget. Mert nem bírom a matrica embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!