Tudnál gondoskodni teljesen egyedül, minden fajta segítség nélkül újszülött hármas ikrekről 6 teljes hétig?
Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 21:38
3/25 anonim válasza:
Miért, milyen más opció van még? Kettőt kirakok egy templom kapujában? Nyilván baromi nehéz, de ha muszáj, akkor mindenki képes rá, ezt hívják anyai ösztönnek.
5/25 anonim válasza:
Tapasztalt anyaként valószínűleg.
Ha az enyémek és első gyerekek, akkor be lennék tojva rendesen.
6/25 anonim válasza:
Ha nem lenne itt a másik kettő, akkor úgy igen…
De első gyerekesként
Nulla tapasztalattal nem
( amikor az első gyerekem született a csecsemősök mutatták meg, higy kell megfogni. Már ülni tudó baba volt csak korábban a kezemben..
Családban is nekem lett először..
7/25 anonim válasza:
Nem. De szerintem bele is őrülnék pár nap alatt.
8/25 anonim válasza:
Szerintem én sem. Semmi segítség nélkül? Elmenni varratszedésre, 6hetes kontrollra, oltásra, boltba amikor kell, ügyetintézni... én kizártnak tartom h menne. Össze is esnék hamar a kimerültségtől szerintem.
9/25 anonim válasza:
Ah.... Beleorulnek!! Valószínűleg meg az is beleorul akinek van segitsege... De ha holnao szulnek 3as ikreket, es mindenki elhagyna aki korulottem el es segithetne, igen, valószínűleg vert pisalva de megoldanam, mert mindent a gyerkocokert. Aztan szerintem 10 ev mulva kineznek vagy 70 evesnek :D
10/25 anonim válasza:
12 ujszulottel voltam egyedul a korhazban a 2000 -es evek elejen , megyeszekhelyen. Birtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!