Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy másfél évessel és 2...

Egy másfél évessel és 2 újszülöttel hogy lehet sétálni egyszerre? Ha hármas ikreknek való babakocsit veszek, az nem fog felférni a buszra, stb.?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok, májusra születnek meg a picik. Addigra a lányom másfél éves lesz. Tudom, korai még ezen gondolkodni, de mások hogy oldják meg a sétát, esetleg utazást? A jogsit le fogom majd tenni, amikor a picik megszületnek, mert a városba busszal kényelmetlen lenne beutazni a városba 3 pici gyerekkel, főleg az olyan buszokon, ahol olyan szűk a két ülés között a hely, hogy az emberek alig férnek el, nemhogy egy babakocsi.
2022. jan. 1. 16:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Testvér babakocsit nézz. Azokra két mózeskosarat is fel lehet rakni, és általában lehet hozzá kapni nagyobb testvérnek fellépőt.
2022. jan. 1. 16:26
 2/19 anonim ***** válasza:
89%

Ikerkocsi + fellépő. Van ülőkés fellépő is.

És attól függ, hogy bírod, variálhatod kendővel is, míg kicsik. Egy kicsi rajtad, egy kocsiban, nagy kocsiban.

2022. jan. 1. 16:31
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a hordozás híve.
2022. jan. 1. 16:34
 4/19 anonim ***** válasza:
39%

Haha, nem kötelező, majd leszel helyette a szenvedés híve 🤣

Szimpla kocsira szerelt fellépővel is mission impossible közlekedni, hát még ikerkocsira aggatottal. Egy 1,5 évessel pedig babakocsi nélkül elég nehéz közpekedni, ha másik kettőt tolsz közben.

2022. jan. 1. 16:59
 5/19 anonim ***** válasza:
52%

Ilyenkor nem “híve” vagy a kérdés, hanem a túlélés..

Nekem 1,5 év van a gyerekek közt.. csak nagyon ritkán használtunk babakocsit a nagynak.

A kicsi 1,5 èves kora előtt màr nem használtunk egyàltalán babakocsit.

Futóbicajjal közlekedtünk….

Szóval szimpla iker/testvérkocsi elég

2022. jan. 1. 17:47
 6/19 anonim ***** válasza:
87%
Iker kocsi és tesverfellépő kombinációja jó. A másfél éves hamar elfárad, neki is kell egy opció. A fellépő azért jó, mert fel lehet hajtani, ha éppen nincs használatban. Bár buszon szerintem macerás közlekedni ekkora babakocsival, de megoldható. A hordozás két picivel nagyon nehéz, főleg egy totyogóval.
2022. jan. 1. 17:51
 7/19 anonim ***** válasza:
79%

😂😂😂

marhára nem fogsz te a 3 kicsivel sehova se járkálni!

nem hogy buszozni!!!

Ha régi fajta a busz, esélyed nincs feltenni az ikerkocsit, +fogni a 1,5 éves és felléptetni. Azt meg sosem tudod kiszámítani h melyik busz helyett küldenek egy régi fost, amin kivitelezhetetlen ez a procedúra.

Kissebb boltokban esélytelen ikerkocsival közlekedni, pláne ha testvérfellépős is. Simán sétához ok, de hogy Te menj bármit is intézni h a 3 gyereket viszed, az felejtős

2022. jan. 1. 18:52
 8/19 babyboom567 ***** válasza:
97%

Sehova sem fogsz menni 2 babával+1 totyogóval, ez kb esélytelen,még nagyon talán extrén nyugodt gyerekekkel,egy ház körüli séta belefér, de hosszabb táv vagy buszozás az kb szerintem lehetetlen.Meg láttál már te ikerkocsit?Azt normál lépcsős buszra nem rakod fel egyedül.

Hát nem irigyellek, de ez az időszak kb a túlélésről fog szólni.

2022. jan. 1. 19:45
 9/19 anonim ***** válasza:
85%
A jogsit felejtsd el, az első egy évben örülni fogsz, hogy élsz. Császárból lábadozás + éjszakázás + folyamatos szoptatás + örökmozgó, féltékeny, dackorszak küszöbén álló nagytesó... Hajrá
2022. jan. 1. 20:10
 10/19 anonim ***** válasza:
96%

Off: imádom ezt az oldalt. Leírok valamit (tapasztalatból) lepontoznak.

A következő válaszoló ugyan azt írja, 100% hasznos 😅😂😂

2022. jan. 1. 20:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!