Egy másfél évessel és 2 újszülöttel hogy lehet sétálni egyszerre? Ha hármas ikreknek való babakocsit veszek, az nem fog felférni a buszra, stb.?
Hogy állítanál már egy 1.5 évest testvérfellépőre? 5 perc alatt vagy leesne, vagy elkezdene sírni, hogy nem bír állni, le akar ülni.
Egyáltalán hogy lehet elvárni ilyet egy 1.5 (!!) éves gyerektől??
Attól, hogy jönnek az ikrek, nem kell elvárni a 1.5 évestől, hogy nőjön fel!!
Ez a többgyerekes szülők egyik nagy hibája. Lásd meg továbbra is, hogy ő még kicsi! Nincs 2 éves!
Hogy sétálhatna már melletted?
21 hónap van a két kisebbem között. Még testvérfellépőnk se volt, fel tudott állni a babakocsi vázára. Szóval azért túlzásokba se essünk már válaszolók... Az ikerkocsi már gázabb, de volt kolléganőm, aki ikrekkel és 2 év alatti nagyobbikkal tömegközlekedett. Igaz a belvárosban, nem sárga buszon.
Nálunk sokszor volt azért olyan is, hogy a nagy ült a nyakamban,én meg toltam a kocsit. Sok vidám percet szerezve ezzel a szembejövőknek. Ja és én os utáltam volna hordozni, egyszer próbáltam a naggyal, soha többet, köszi.
Összefoglalva tehát, keress valami könnyen kezelhető ikerkocsit, fellépővel maximum, és a jogsit próbáld meg legalább elkezdeni most.
Összefoglalva
15, irigyellek :)
Soha nem bírtam a nyakamba venni a gyereket. A hátamra ezerszer hamarabb, mert hordozni sokkal könnyebb, jobban eloszlik a súly. Mondjuk babakocsiban tolni még mindig könnyebb, mint hordozni. De a kézben, nyakban cipeléstől ezerszer könnyebb egy csatosban.
Milyen kocsitok volt, hogy nem billent, lehetett tolni és nem is tört a keresztváz a gyerek súlya alatt? Vagy olyan pehely volt?
"Nálunk sokszor volt azért olyan is, hogy a nagy ült a nyakamban,én meg toltam a kocsit."
azért egy 2 év alattit, sőt felettit se vinnék a nyakamban úgy h a 2 kezem foglalt!!!
Számomra ez baromi veszélyes!!!
Soha nem vittem kivizsgálásra a másik 2 gyereket.
a lányommal vissza kellett járni kardiológiára. Addig az ikertesóval, meg a naggyal az apjuk otthon volt (be sem engedték volna őket a pandémia idején)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!