Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy másfél évessel és 2...

Egy másfél évessel és 2 újszülöttel hogy lehet sétálni egyszerre? Ha hármas ikreknek való babakocsit veszek, az nem fog felférni a buszra, stb.?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok, májusra születnek meg a picik. Addigra a lányom másfél éves lesz. Tudom, korai még ezen gondolkodni, de mások hogy oldják meg a sétát, esetleg utazást? A jogsit le fogom majd tenni, amikor a picik megszületnek, mert a városba busszal kényelmetlen lenne beutazni a városba 3 pici gyerekkel, főleg az olyan buszokon, ahol olyan szűk a két ülés között a hely, hogy az emberek alig férnek el, nemhogy egy babakocsi.
2022. jan. 1. 16:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
A választ nem tudom sajnos, de gratulálok az ikrekhez, es sok erőt, es kitartast nektek 🥰 reméljük nyugodt babak lesznek 🤞
2022. jan. 1. 21:09
 12/19 anonim ***** válasza:
62%

Hogy állítanál már egy 1.5 évest testvérfellépőre? 5 perc alatt vagy leesne, vagy elkezdene sírni, hogy nem bír állni, le akar ülni.

Egyáltalán hogy lehet elvárni ilyet egy 1.5 (!!) éves gyerektől??

2022. jan. 1. 21:35
 13/19 anonim ***** válasza:
71%
A kislanyom masfel evesen kezdett leszokni a babakocsirol. Ket evesen mar csak akkor hasznaltuk, ha hosszu utra mentunk es beleesett az alvasido. Szoval, amire az ikrek fel evesek lesznek, addigra jo lesz mar a testverfellepo, addig meg inkabb csak a haz korul mozogjatok, vagy az apukaval egyutt: egy babakocsi nala, egy meg nalad.
2022. jan. 2. 04:02
 14/19 anonim ***** válasza:
79%

Attól, hogy jönnek az ikrek, nem kell elvárni a 1.5 évestől, hogy nőjön fel!!

Ez a többgyerekes szülők egyik nagy hibája. Lásd meg továbbra is, hogy ő még kicsi! Nincs 2 éves!

Hogy sétálhatna már melletted?

2022. jan. 2. 07:25
 15/19 anonim ***** válasza:
37%

21 hónap van a két kisebbem között. Még testvérfellépőnk se volt, fel tudott állni a babakocsi vázára. Szóval azért túlzásokba se essünk már válaszolók... Az ikerkocsi már gázabb, de volt kolléganőm, aki ikrekkel és 2 év alatti nagyobbikkal tömegközlekedett. Igaz a belvárosban, nem sárga buszon.

Nálunk sokszor volt azért olyan is, hogy a nagy ült a nyakamban,én meg toltam a kocsit. Sok vidám percet szerezve ezzel a szembejövőknek. Ja és én os utáltam volna hordozni, egyszer próbáltam a naggyal, soha többet, köszi.

Összefoglalva tehát, keress valami könnyen kezelhető ikerkocsit, fellépővel maximum, és a jogsit próbáld meg legalább elkezdeni most.

Összefoglalva

2022. jan. 2. 08:30
 16/19 anonim ***** válasza:
85%
Azért azt mondani, hogy úgy se bír kimozdulni. Igen, ha szerencséje lesz, nem is kell. De nálunk az ikresek eléggé felülreprezentáltak a rehabilitációs szakrendelésen, nyilvánvaló okokból.
2022. jan. 2. 08:35
 17/19 anonim ***** válasza:
96%

15, irigyellek :)

Soha nem bírtam a nyakamba venni a gyereket. A hátamra ezerszer hamarabb, mert hordozni sokkal könnyebb, jobban eloszlik a súly. Mondjuk babakocsiban tolni még mindig könnyebb, mint hordozni. De a kézben, nyakban cipeléstől ezerszer könnyebb egy csatosban.

Milyen kocsitok volt, hogy nem billent, lehetett tolni és nem is tört a keresztváz a gyerek súlya alatt? Vagy olyan pehely volt?

2022. jan. 2. 08:41
 18/19 anonim ***** válasza:
41%
#17. A nyakamban addig vittem amíg akartam, a rám kötözött csecsemő meg letehetetlen súly, szívből gyűlöltem. Köszi, igyekeztem jó formában maradni :D Egy Pierre Cardin-em volt, addigra 5. éve nyúztuk, és a 3. gyerek 3 éves kora után még odaadtam egy családnak, simán használható volt. A gyerek súlyára nem emlékszem, de sosem volt egy légies típus.
2022. jan. 2. 09:00
 19/19 anonim ***** válasza:
49%

"Nálunk sokszor volt azért olyan is, hogy a nagy ült a nyakamban,én meg toltam a kocsit."

azért egy 2 év alattit, sőt felettit se vinnék a nyakamban úgy h a 2 kezem foglalt!!!

Számomra ez baromi veszélyes!!!

Soha nem vittem kivizsgálásra a másik 2 gyereket.

a lányommal vissza kellett járni kardiológiára. Addig az ikertesóval, meg a naggyal az apjuk otthon volt (be sem engedték volna őket a pandémia idején)

2022. jan. 2. 09:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!