Most tudtam meg, hogy minden újszülöttnek kell személyit csináltatni. A fiam 2 éves múlt és még nincs neki, ez nagy baj?
Nekünk még beiratkozáshoz sem kellett!
A lányomnak 5 évesen lett először!
A fiamnak meg 1 évesen.
Viszont már a magyarországi szálláshelyek is kérik a gyerekektől is a fényképes igazolványt, így ha terveztek menni ilyen helyre, akkor kell!
Mi is ezért csináltattuk meg nekik!
18 éves múlt gyerekem, már az ő születési évében is kellett. A védőnő mondta el anno.
Semmit nem fognak szólni, mert a többség nem csináltam igazolványt a gyereknek ha nem szoktak utazni
Mondok jobbat, mi csináltattunk a fiamnak 1 évesen, mert azon a nyáron Olaszországba, rá egy évre meg Horvátországba mentünk, és még a határ(ok)nál sem kérte el a lőtéri kutya sem a személyijét, nemhogy belföldön.
Bölcsibe, oviba iratkozáskor lakcímkártya és születési anyakönyvi kivonat kellett.
6 éves, még soha sehol nem kellett neki személyi. Idén iskolába megy, oda sem kell a beiratkozáshoz, tudom, mert ki van írva a suli honlapjára, hogy miket kell vinni.
Diákként meg úgyis lesz diákigazolványa, akkor majd azt fogják kérni mindenhol.
Mi ma csináltattuk az 1éves kislányomnak
Viszont ismerősék úgy jártak hogy a koraszülött kislányukról úgy hogy lógott mndenhonnan a cső kellett képet csinálni, bevinni a kormányablakba és személyit csináltatni neki, mert nem vette át nélküle a másik kórház...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!