Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most tudtam meg, hogy minden...

Most tudtam meg, hogy minden újszülöttnek kell személyit csináltatni. A fiam 2 éves múlt és még nincs neki, ez nagy baj?

Figyelt kérdés
Senki nem szólt születésénél hogy kell neki személyi, holnap akarok vele elmenni csináltatni. Problémát fognak belőle csinálni, hogy eddig nem csináltattam meg?
2022. márc. 3. 17:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%
Biztos nagyon sok dolog van ezen kívül is, amit meg KELL csináltatni, de senki nem foglalkozik vele, nem kell ezen parázni.
2022. márc. 3. 20:34
 12/18 anonim ***** válasza:
7%
Ezt a nem mondta senki dolgot nem ertem. Ki mondta volna ? A te dolgod az ilyennek utananezni. 🤔
2022. márc. 3. 22:47
 13/18 anonim ***** válasza:
54%
Nekünk mondták a kórházban mikor megszületett, hogy amint tud stabilan ülni, csináltassunk neki személyit.
2022. márc. 3. 23:05
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
12. Ez a mégegyszer kifogás. 😂🤷‍♀️
2022. márc. 4. 08:41
 15/18 anonim ***** válasza:
71%
Én meg azt nem értem, hogy miért kell egyből támadni az embert. Minekután minden egyes fingás folyamatos kontroll alatt áll onnantól kezdve, hogy megszületik egy baba, ezért logikus, ha az ember arra számít, hogy erről esetleg értesítve lesz. Hozzáteszem, én sem néztem utána, mivel nem is jutott eszembe, hogy kéne neki, nem tudok olyasminek utána nézni, aminek nem tudok a létezéséről. Jó volna, ha ez az oldal újra visszatérne az eredeti funkciójához és segítő szándékkal válaszolnának az emberek, mert most az átlag kommentelő a b@szatlan frusztrált pitsa, aki a felgyülemlett agresszióját jön ide levezetni. Mondjuk persze inkább itt, mint a gyerekén. Meg lehet sértődni.
2022. márc. 4. 10:16
 16/18 anonim ***** válasza:
27%

Jaj már megint a “b@szatlan … pitsa” komment, az igazi aduász! Gratulálok.

Én amúgy férfi vagyok, most akkor mi van? 🙄

2022. márc. 4. 11:19
 17/18 A kérdező kommentje:
Kár, hogy nem lehet lezárni a válaszadásokat. Egyetértek 15-el, kérdést tettem fel, arra vártam a választ, nem a minősítésemre voltam kíváncsi. Gond nélkül megcsinálták amúgy a személyit. Köszönöm azoknak, akik megválaszolták a kérdésemet.
2022. márc. 4. 12:07
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
És most honnan tudtad meg hogy kell csináltatni? Vagy mondta valaki?
2022. márc. 4. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!