2 éves és újszülött - ki hol ül az autóban?
Figyelt kérdés
Kisfiam most az anyósülés mögött ül a 9-18kg-os székében. Ha megérkezik a kistesó egy hónap múlva, nem tudom, hov alenne praktikus ültetni az autóba.
Nálatok mi vált be? Tudom, nem egy nagy kérdés, de mégis érdekelnének a tapasztalatok, ki miért hol ült utána.
2010. szept. 28. 07:52
1/7 anonim válasza:
Nálunk a lányom maradt a helyén az anyósülés mögött, a pici meg mellém az anyósülésre a hordozóban hátrafelé. (nincs légzsák) Most már 8.5 hónapos a pici, elég nagy, így mögém került a 0-18kg ülésbe előrefelé, a nagylányom meg kapott egy 9-36kg ülést.
2/7 anonim válasza:
Kb 2 hét múlva születik a kistesó, ő megy a vezető mögötti ülésre hátrafele bekötve hordozóban, a lányom pedig marad az anyós mögött a 9-18 kilósban. De lehet, hogy kicserélem őket, ez még nem biztos. Igazából a lányom úgy megszokta azt a helyet, nem szívesen piszkálnám.
3/7 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a gondom, hogy imád velem kommunikálni menet közben. Előre nem szivesen rakom a picit, mert fix talp van a hordozóhoz, és ha azt oda berakom, akkor senki felnőtt nem tud később előre ülni. A kisfiam is anno hátul volt, ott ahol most is. Csak az igazság az, hoyg nem emlékszem, mennyit kellett "foglalkozni" vele menet közben, így mennyire lenne jó, ha a kicsi lenne elérhető helyen... De én is arra hajlok, hogy marad így, és bekerül mögém.
2010. szept. 28. 08:24
4/7 anonim válasza:
Nálunk is elől a kicsi, hátul a nagy. Ha együtt utazik a család, akkor apa vezet én meg ülök hátra.
5/7 anonim válasza:
A nagy a kezdetektől az anyósülés mögött, a kicsi meg a vezető mögé. Nem változtattunk rajta, mármint nagy helyén, így is érte már elég sokk. Eleinte úgyis csak rövid távokat mentem egyedül, így azt kibírtuk.
6/7 anonim válasza:
2 éves lányom az anyósülés mögött, a 3 hetes fiam a vezetőülés mögött.Szerintem jó ez így!Van babafigyelő visszapillantótükör az autóba, szeretem!
7/7 anonim válasza:
én vagyok egy ellenpélda:
nálunk a nagy a 9-18kilós ülésben az anyósülésen.nincs légzsák.Imád így utazni,és vele többet kell "foglalkozni".most rágcsa,most innivaló....
a kicsi megy a hordozóban az anyósülés mögött.
ha nagyobb lesz a kicsi is,akkor egymásmellé teszem majd őket hátra és végre a családi autókázás alkalmával én is ülhetek majd elöl :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!