Milyen a jo de nem túl drága babakocsi amit újszülött kortól jó legalább 2éves korig és hordozó is van hozzá?
Szia!
Én Pierre Cardin babakocsit vettem (ehhez hasonló: [link] Az ár szerintem relatív, mi akciósan 85-ért vettük. Ebbe beletartozik, hogy a mózesrésze újszülöttnek jó (teljesen vízszintes, de a háttámlája emelhető), le lehet cserélni a mózest hordozóra, ami autósülésként is funkcionál (0-13 kg-ig), valamint lecserélhető sportészre is, ami ha tud ülni a gyerkőc, akkor tudjuk majd használni. Azt nem tudom, hogy hány éves korig jó, elvileg ameddig babakocsira szükség van. Elég könnyű aluváz van hozzá, viszont buszra nem tudok szállni vele, mert a hátsó kereke széles, így jártam már úgy, hogy patikába nem tudtam bemenni, mert nem fértem be az ajtón. :( Gondold át, hogy mire is szeretnéd igazán használni, de olyat nehéz találni, ami minden igényt kielégít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!