Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudnál gondoskodni teljesen...

Tudnál gondoskodni teljesen egyedül, minden fajta segítség nélkül újszülött hármas ikrekről 6 teljes hétig?

Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 21:38
1 2 3
 21/25 Csakegysajt95 ***** válasza:
61%

Tuti nem😂 bár nekem 0 tapasztalatom van a picikkel, egytől is meg lennék ijedve.. épp ezért gondolom át ezerszer ezt az anyaság dolgot. Nekem az nem elég indok hogy majd belejössz meg majd tudod mit kell csinálni úgyis stb. Nem, ezt nem szeretném úgy csinálni hogy majd lesz valahogy 😂

Úgyhogy én biztos nem. De valószínűleg nem lehetetlenség főleg ha rá vagy kényszerítve

2022. ápr. 6. 04:30
 22/25 anonim ***** válasza:
61%
Igen, ha muszáj.. de mindent megtennék, hogy segitsêget kapjak
2022. ápr. 6. 08:36
 23/25 anonim ***** válasza:
61%
Őszinte leszek én nagyon szeretnék gyereket de egyszerre háromról főleg segítség nélkül,nem.Egyről tudnák gondoskodni még egyedül is valahogy megoldanám de 3al biztos megőrülnék.
2023. febr. 2. 14:11
 24/25 anonim ***** válasza:

6

16 vagyok…

Ikreim lesznek végül..

Ezt jól bevonzottam

2023. febr. 2. 21:23
 25/25 anonim ***** válasza:
24es, jó egészséget és sok örömet kívánok?! Na meg kitartást! Biztos nem lesz egyszerű, de később megtérül a beléjük fektetett energia!
2023. febr. 2. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!