Németországba költözés egy újszülöttel?
Sziasztok! 3 hónap múlva fogok szülni, az apuka Németországban dolgozik és tervezünk hozzá kiköltözni. Mennyi időt várjak a szülés után? Miket kell elintézni előtte? Kinek mi a véleménye a külföldre költözésről ilyen kis gyermekkel?
21 éves vagyok.
Sztm 6 hetet várj kb. Nem tudom miket kell intézni.
Mi a véleményem? Nem sok, szép életet nektek, boldog babázást.
Szerintem is az a fontos hogy mobilisabb legyél, tehát a gátseb gyógyuljon már, és a baba pedig szopjon rendesen (remélhetőleg akarsz és sikerül is szoptatni, nekem nagyon kényelmes volt, nem kellett tápszermelegítéssel, vízforralással, stb. szórakozni, csak cicire tettem. A legnagyobb előnye, ha szoptatsz, hogy mindig van nálad kaja:))
6-8 hét szerintem is jónak hangzik, ahogy az előző írja.
A véleményem pedig az, hogy remélhetőleg beszélsz az adott ország nyelvén, otthonlétbe Magyarországon is bele lehet őrülni, de ha még a játszótéren, hasoló helyeken sem tudsz beszélgetni, az nagyon nehézzé teszi a helyzetet.
Hajrá.
Sok sikert költözéshez .
Mennyit kell várni ezt nehéz lenne megmondani .
De mindenképpen kell születési anyakönyvi kivonat .a baba személyi igazolványa az utazáshoz .
Úgyhogy kb 3 hónap után .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!