Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Predictor, milyen csík?

Predictor, milyen csík?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok?

[link]

[link]

[link]

okt. 8. 21:29
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Kedves 9! Nem, az estin maradt rajta a csík, reggelre nem volt már tesztem otthon
okt. 9. 09:07
 12/24 anonim ***** válasza:
Ja, az akkor mindegy. Inkább vegyél egy másikat, és nézd meg, hogy erősödött-e :)
okt. 9. 09:28
 13/24 anonim ***** válasza:
Ha tényleg 20-a körül volt peteérésed akkor erről a tesztről le kéne ugrania a 2 csíknak. Az is lehet,hogy volt egy kémiai terhességed és maradt még minimális hcg a szervezetedben, azt mutatja. Csinálj szerintem még egy tesztet.
okt. 9. 10:52
 14/24 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen volt a tesztem szeptember 16-án. 19re nem vártam, vervetel ki is mutatta a HCG-t, 21én viszont megjött.
okt. 9. 13:29
 15/24 anonim ***** válasza:
Nekem is volt 2 ilyen tesztem nemvárt napján, aztán másnap megjött. :(
okt. 9. 14:16
 16/24 A kérdező kommentje:

Ez a ma délutáni 10-es xepil

[link]

[link]

[link]

okt. 9. 16:18
 17/24 A kérdező kommentje:

Szerintetek lehet ennyi teszt “ennyire” szellemcsíkos?

Nekem nem áll össze a kép, hacsak nem kémiai vagy sokkal az LH csúcs után volt ovum

okt. 9. 16:24
 18/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt csak az idő fogja eldönteni. 2 nap múlva egyértelműnek kell lennie, ha nem kémiai terhesség és éppen csökken a hcg.
okt. 9. 17:41
 19/24 anonim ***** válasza:

Ez inkább hómező. A tesztjeid alapján nem vagy terhes, lehet, hogy valami elindult, de ez most nagyon gyorsan le is állt. A kémiainál azért látványosabb pozik szoktak lenni. Szerintem baba nélkül is sokaknak vannak ilyen típusu tesztjei. Sajnos nekem is volt sok, főleg mikor már tudtam, hol kell a csíkot látni.

Sajnálom egyébként, remélem hamar sikerrel jártok.

okt. 9. 18:56
 20/24 anonim ***** válasza:
Ezek teljesen negatív tesztek.
okt. 9. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!