11/24 A kérdező kommentje:
Kedves 9! Nem, az estin maradt rajta a csík, reggelre nem volt már tesztem otthon
okt. 9. 09:07
12/24 anonim válasza:
Ja, az akkor mindegy. Inkább vegyél egy másikat, és nézd meg, hogy erősödött-e :)
13/24 anonim válasza:
Ha tényleg 20-a körül volt peteérésed akkor erről a tesztről le kéne ugrania a 2 csíknak. Az is lehet,hogy volt egy kémiai terhességed és maradt még minimális hcg a szervezetedben, azt mutatja. Csinálj szerintem még egy tesztet.
14/24 anonim válasza:
Nekem ilyen volt a tesztem szeptember 16-án. 19re nem vártam, vervetel ki is mutatta a HCG-t, 21én viszont megjött.
15/24 anonim válasza:
Nekem is volt 2 ilyen tesztem nemvárt napján, aztán másnap megjött. :(
17/24 A kérdező kommentje:
Szerintetek lehet ennyi teszt “ennyire” szellemcsíkos?
Nekem nem áll össze a kép, hacsak nem kémiai vagy sokkal az LH csúcs után volt ovum
okt. 9. 16:24
18/24 anonim válasza:
Szerintem ezt csak az idő fogja eldönteni. 2 nap múlva egyértelműnek kell lennie, ha nem kémiai terhesség és éppen csökken a hcg.
19/24 anonim válasza:
Ez inkább hómező. A tesztjeid alapján nem vagy terhes, lehet, hogy valami elindult, de ez most nagyon gyorsan le is állt. A kémiainál azért látványosabb pozik szoktak lenni. Szerintem baba nélkül is sokaknak vannak ilyen típusu tesztjei. Sajnos nekem is volt sok, főleg mikor már tudtam, hol kell a csíkot látni.
Sajnálom egyébként, remélem hamar sikerrel jártok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!