Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Predictor, milyen csík?

Predictor, milyen csík?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok?

[link]

[link]

[link]

okt. 8. 21:29
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon halvány pozitívnak tűnik. Ha erősödik, gratulálok :)
okt. 8. 21:34
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik még nem volt szétszedve, azon jobban látszik. Ilyesmi volt nekem is 9. dpo reggelén. A biztonság kedvéért délután is csináltam egyet, azon már normálisan látszott a második csík.
okt. 8. 21:42
 3/24 anonim ***** válasza:
83%
Én szemüveggel sem látok rajta semmit :/
okt. 8. 21:48
 4/24 anonim ***** válasza:
76%
Valami van rajta talán. Ha 14. dpo körül készült, akkor nem lesz belőle semmi valószínű, mert ahhoz iszonyú gyenge. 10 dpo környékén remenyt keltő lehet.
okt. 8. 22:00
 5/24 anonim ***** válasza:
69%
Ha 9-10.dpo, akkor még akár jó is lehet. Ha többedik dpo akkor ez nem baba.
okt. 9. 05:32
 6/24 anonim ***** válasza:
4-5# elmaradt menstruáció után 2 nappal(!) volt kb ilyen a tesztem. E hónap 21-en pedig már 1 éves lesz a fiam ☺️☺️☺️
okt. 9. 07:17
 7/24 anonim ***** válasza:
31%
Kedves 6-os, nyilván többedik dpo volt. Később volt ovud, baba nélkül is hosszabb ciklusod lett volna. Aki tudja az ovuját annak 100%-hogy legkésőbb 12.dpon pozitív lesz a tesztje. 10-es egyértelmű halvány 25-ös meg derengősen.
okt. 9. 07:58
 8/24 A kérdező kommentje:

Furcsa dolog, mert az LH tesztem szeptember 20-n mutatott pozitívat, aztán, ahogy kellett volna, október 5-n meg is jött. Legalábbis azt hittem, ezért nem csináltam tesztet. De csak két napos maszatolás lett belőle. Volt már ilyen korábban is, akkor nem lett belőle baba, el is engedtem, hogy biztos most sincs. Tegnap estére viszont annyira elfáradtam, hogy nem értettem, meg enyhe hányingerem volt, gondoltam kipróbálok egy predictort. Meglepődtem 😅

El tudom képzelni, hogy csak szellemcsík, mondjuk reggel is rajta volt még.

Szerintetek? 🤪

okt. 9. 08:12
 9/24 anonim ***** válasza:
14%
Mármint, a ma reggeli ugyanilyen lett?
okt. 9. 08:42
 10/24 anonim ***** válasza:
Szetintem ez egy full negatív teszt
okt. 9. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!