Milyen volt a Predictor 12. dpon?
Ma vagyok 12. dpo-n, követve volt, úgyhogy biztos, hogy annyi. Ma délután volt olyan tünetem, ami az első két terhességemmel volt, úgyhogy hozattam egy tesztet a férjemmel. Most délután csináltam meg. Egy ideje minden rokonom azzal szivat, hogy a harmadik baba ikrek lesznek. A férjem is most meglátta ezt a csíkot, még le se járt a 2 perc vagy mennyit kell várni, és mondta, hogy szerinte tuti ikrek lesznek, ha ilyen erős. Tudom, hogy a teszt erőssége nem feltétlen utal ikrekre, de mégis, azért egy kis megnyugtatás jól jönne. Csinált valaki hasonló körülmények közt tesztet? Az milyen volt ehhez képest? Nekem az első két gyerekkel a one step 14. dpon olyan halvány volt, hogy azt csak én láttam.
Nekem ennél erősebb volt és a vér is igazolta hogy nagyon magas a hcgm
Mégis egyedül volt.
Azért valóban furcsa, hogy 12.dpo-n ilyen bárki tesztje is. Nekem csak nem várt után lett ilyen, pedig 10.dpo-n nagyon halvány pozik voltak
már a tesztek.
Ezek szerint gyors ütemben növekszik a hcg-tek? Itt már a válaszolókra is gondolok... mert ugye 9-dpo előtt nincs pozi teszt, de ilyen erősnél bennem simán felmerülne, hogy hamarabb is pozi lett volna. De lehet valóban csak gyorsabban nőtt a hcg nálatok.
Kérdező, jó egészséget :)
A nemvàrt napjàn egy sima 300ftos tesztet csinàltam. Nem volt olyan erős mint a kontroll csík.
6.héten mentem terhesség megàllapítàsra.Volt meglepi mikor a doki közölte h ikrek
A teszt csík nem mér hcg szintet.
Ha van hcg elszineződik ha nincs akkor nem.
Nem mérvadó
Köszi mindenkinek örülök, hogy egy ikres is írt végül tapasztalatot. Akkor megnyugszom, hogy ez még semmit nem jelent.
#5 Én teszteltem pozitív után is az első babával, 2 naponta egyértelműen erősebb lett egy picivel, de 5-6 hetesen még mindig nem volt olyan erős, mint a kontroll. A másodikkal csak 2 tesztet csináltam. 14. dpo halvány pozitív, 17. dpo valamivel erősebb halvány pozitív. Úgyhogy valószínűleg csak ez a teszt mutatja ki ilyen erősen, nem termel olyan gyorsan hcg-t a szervezetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!