Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen volt a Predictor 12. dpon?

Milyen volt a Predictor 12. dpon?

Figyelt kérdés

Ma vagyok 12. dpo-n, követve volt, úgyhogy biztos, hogy annyi. Ma délután volt olyan tünetem, ami az első két terhességemmel volt, úgyhogy hozattam egy tesztet a férjemmel. Most délután csináltam meg. Egy ideje minden rokonom azzal szivat, hogy a harmadik baba ikrek lesznek. A férjem is most meglátta ezt a csíkot, még le se járt a 2 perc vagy mennyit kell várni, és mondta, hogy szerinte tuti ikrek lesznek, ha ilyen erős. Tudom, hogy a teszt erőssége nem feltétlen utal ikrekre, de mégis, azért egy kis megnyugtatás jól jönne. Csinált valaki hasonló körülmények közt tesztet? Az milyen volt ehhez képest? Nekem az első két gyerekkel a one step 14. dpon olyan halvány volt, hogy azt csak én láttam.

[link]

okt. 4. 16:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem halványabb volt, igaz jól látható volt, de akkor is halványabb.

Viszont én sokat iszok pláne este és reggel se annyira koncentrált a vizeletem.

okt. 5. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!