Vérzés esetén mennyi az esélye annak hogy megmarad egy korai terhesség?
5 hetesen görcsöltem és nagyon enyhén véreztem 2 napig. Doki telfonon annyit mondott nem tud mit tenni, ha nagyon fájna menjek be, és majd 7 hetesen megvizsgál, uh-t csinál.
A lényeg hogy eltelt másfél hét azóta, nincs görcs, se vérzés. Azaz teljesen jól vagyok.
Volt már valaki így? Annak hogyan végződött, félbemaradt vetélés lett vagy baba belőle? köszi aki megossza a tapasztalatát.
8.as vagyok, gyanítom ez lehet mindenkinél más és más. Nálam a 7.héten levő vetélésnél, kb 2 nappal előtte erős két csíkom volt, a vetélés után 2 nappal meg már látványosan csökkent. Kb 5 nappal utána negatív volt a teszt. 1000-es hcg-m volt. Sajnos az eleje óta gyanúsak voltak a tesztek, kb csak hetente erősödött, hcg vérvételen derült ki, hogy lassan emelkedik csak a szint. Ezért kb folyamatosan teszteltem és vérvételre jártam.
Én ebből indultam ki, hogy egy 5 hetes veszteség másfél hét múlva negatív tesztet eredményezne. Minél nagyobb a terhesség, annál lassabban ürül ki. De pl a missed ab amikor volt és ott már embriót is láttak, műtét után is egy hét alatt negatív tesztjeim lettek.
Én csak ezért lesnék meg egy tesztet most nálad. Ha szép két csíkos, akkor szinte biztos, hogy nem volt ott probléma a vérzésednél :)
Nagyon szorítok és a legjobbakat kívánom ❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!