Mensi után ha megmarad a mellfájás, de rendes vérzés volt, ami a 7 nap helyett csak 4 nap volt, az utolsó 3 nap csak barnázás, akkor lehetséges a terhesség?
Figyelt kérdés
arra lennék kivancsi tapasztalt-e már valaki olyat, hogy rendesen meg volt idöben a mensije de mégis terhes volt. ez elsö 4 napban sok és darabos is volt aztán mintha elvágták volna és 3 nap barnázás ami viszont nagyon kevés volt. és inkabb krémes mint nyálkás.2008. okt. 14. 12:24
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, de azért nekem gyanús hogy nem terhességről van itt szó. Ha darabos, akkor az nyálkahártya, nem? Hát, szerintem nagy szerencse kell, hogy ott baba megmaradjon.
2/3 A kérdező kommentje:
ezt én is igy gondolom! ma már semmi nincs ez a 8.ik nap viszont a melleim égnek fájnak érzékenyek... ez mire utalhat? van valakinek ötlete?
2008. okt. 14. 13:33
3/3 anonim válasza:
Nem lehet, h elvetéltél és még a hormonok hatása ez????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!