NemVártElőtt 6nappalHalvány +. A nemVártonPecsételő,mensis görcsök,jobbanLátható +,majdKisebbVérömleny2x,+pecsételő,de pozitív teszt (vérömlenyMiattCsináltam)ValakinekVoltEsetleg pecsételőVérzés+Vérömleny+pozitív teszt és baba megmaradt?
Elnézést, de nem engedte a rendszer,hogy normálisan leírjam,ezért próbáltam rövidíteni,mert mindig azt jelezte vissza,hogy túl hosszú, így összevontam a szavakat,minden szót nagybetűvel kezdve és gondoltam,hogy a + mindenkinél pozitívat jelent, vagy éppen egybevontam,hogy nem várt előtt,a nem várt napon és a nem várt után is vérömleny mellett pozitív lett.
Feltettem egy egyszerű kérdést,hogy esetleg volt valaki hasonló helyzetben és a baba egészségesen megmaradt?
Erre elemzik a helyesírásomat és egy pillanatra sem gondolják,hogy oka lehet,hogy így írtam.
Aki nem érti,ne kommenteljen!
Köszönöm!
Azt bánom,hogy egyáltalán írtam bármit is és mertem kérdezni.
Ez nem az az oldal,ahol normális választ adnak a kérdésre.
(tiszteletem a nagyon kevés kivételnek).
Kritizálni,kioktatni egyszerűbb, mint normálisan válaszolni, nem lekezelni, vagy inkább nem iskommenteljen...
Tipikus magyar mentalitás.
Ha valakinek segítség,tanács kell,rúgjunk bele még és tiporjuk meg,alázzuk a földig,keressünk rajta hibát,amibe bele lehet kötni.
Gratulálok!
Leírást is lehet adni a kérdésekhez, nem kellett volna így egybe sűríteni mindent.
Gondolom, ezt találták furcsának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!