Kettő korai clearblue teszt pozitív,az orvos se látott semmit az ultrahangon, megvastagodott méhnyálkahártyát sem. Akkor ezt most nem értem,előtte másik fajta halvány volt.A tesztek rosszak?
Figyelt kérdés
#hamis pozitív #ultrahangon nem látott semmit
2023. márc. 13. 15:04
1/19 anonim válasza:
Mégis hányadik napon mentél dokihoz?
2/19 anonim válasza:
Nekem szintén CB korai előző hónapban igaz időn túl de egyértelmű pozitív volt. Rá 2 napra megjött időben, rendesen.
3/19 A kérdező kommentje:
35. ciklusnap 26 napra szokott megjönni,volt két nagyon kevés pecsételő barna
2023. márc. 13. 15:16
4/19 anonim válasza:
Szerintem nagyon korán mentél. Nekem még 6+0 héten sem látszott semmi, 8+1-re két héttel később fogantnak mérték, pedig pöccre a 14. napon fogant 28 napos ciklusban. 🙄 15 hetes terhes vagyok, minden rendben.
Csinálj egy Clear Blue-t most is, abból ki lehet találni. Ha erős, akkor van baba, ha gyenge vagy semmi, akkor nincs.
5/19 A kérdező kommentje:
Az orvosnál csináltak vizeletből és negatív lett, megmutattam a dokinak a két tesztet,amin ott a második csík és azt mondta rá negatív.Nem tudom hogyan lehet itt képet mutatni,hova töltsem fel,hogy itt megjelenjen?
2023. márc. 13. 15:46
8/19 A kérdező kommentje:
A második link a jó,erre mondta a doki , hogy negatív, szerintetek?
2023. márc. 13. 16:10
10/19 A kérdező kommentje:
Ohh, akkor mi az a másik csík amúgy?valami száradási csík?
2023. márc. 13. 16:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!